Skip to main content
  • 6.10.2015.

Pioniri elektroničke scene u Cadenzi

Zagrebačko underground okupljalište za ovaj vikend pleše s dva nova klupska programa koje predstavljaju pioniri naše scene.

Piše: 


Mary ovog petka 09.10. predstavlja svoj program Audiometrika u klubu Cadenza gdje će svojim allnight setom razdrmati sve partijanere željne kvalitetnog zvuka. U zadnjih 20-ak godina imao je priliku pokazati kroz brojna izdanja na domaćim i stranim labelovima, a svirkama je doslovno proputovao Europu. Vlasnik izdavačkih kuća Soul Access i Audiometric ze petak je pripremio pregršt nove glazbe, a posjetiteljima poručuje da ih čeka duga, plesna i vesela noć. Ulaznica 20 kn. U cijenu uključena i medica. Inspiraciju je nalazio u Kraftwerku, Jean-Michel Jarreu i novom valu techno pop bandova poput Human League, Soft Cell, Depeche Mode, Visage, Ultravox, Japan, Blancmange. DJ karijeru počeo je davne 1989.godine u legendarnom Ksetu gdje je prezentirao širok spektar elektroničke glazbe.
{youtube}X8pIZCab3_M{/youtube}

Toxic u Cadenzi pokreće svoj novi klupski program pod nazivom „4MAT“. O kakvom se formatu clubbinga radi, možete provjeriti ove subote od 22 sata na Savskoj 141. Dok neki ponosno broje 10-20 godina djelovanja na sceni, Toxic je već svoju 30. godišnjicu proslavio prošle godine. 1984.godine svoj prvi nastup obilježio je u klubu Arabesca, a o idućih 30 godina svog djelovanja kao DJ, producent, radijski voditelj, može napisati dobru knjigu. Svirao je u gotovo svim klubovima kojih se možete sjetit i svirao na najvećim klupskim partijima. Suosnivač Body & Soula svojom se DJ karijerom slobodno može svrstati u pionire elektroničke scene. Ulaznica 20 kn. U cijenu uključena i medica.

Pročitajte kolumnu Toxicologija!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2