Skip to main content
  • alt
  • 30.01.2015.

Platinasti techno povratak na ishodište

Nulta točka, ishodište, izvor i vrelo svega što jest. Epicentar, zametak i os potencijala za sve ono što će biti. Večeras se vraćamo na sam početak krvi i mesa techna.

 
Požeški Platinum je noćas lokacija Ground Zero – Returm to Zero Point partyja s kojeg se u koncentričnim krugovima širi najbolje od techna i odjekuje krajolikom. Dobre stvari je nemoguće zaustaviti pa jednostavno ostavi po strani sve utege na duši i zajaši zvučni val. Neka te nosi kuda želi.
 
Od desetke vas iza pulta čeka ekipa džokeja koja je svog glazbenog pastuha za praznike jahala u đakovačkoj Arubi i sada slijede matricu sustava ravno na ishodište, ljušte slojeve patine koji su se nakupili i serviraju vam samo čisti techno kao gorivo ljubavi, zajedništa i plesa.

alt

 
Zaboravite nuklearke, solarne panele, hidro ili termo elektrane. Ljubav je najbolji izvor energije i k tome potpuno obnovljiv, koliko god puta je izgubiš uvijek nađe načina da se vrati. 
 
S novim materijalom, godinu iskusniji i zreliji u obnovljene prostore Platinuma iza pulta staju Indy Slide (Osijek), Drogba (Nova Gradiška), Milex (Đakovo), Max Long (Požega) i Fixsell (Osijek). Upad vam je potpunih i apsolutnih 0 HR novaca stoga zateknete li se noćas u blizini ovih požeških zidova znate kuda. Sretan vam kraj tjedna i party on dragi naši!
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2