Skip to main content
  • alt

PlayOne u porečkome Byblosu

Producentski dvojac  PlayOne, Darko Juranović “D`Knock” & DJ Fresh Jay, nastavlja ljetnu turneju te ovog vikenda nastupa u u jednome od najprestižnijih hrvatskih klubova, porečkome Byblosu.

 
I ove godine Byblos nastavlja seriju odličnih gostovanja te priprema pakleni line up, na kojem će, osim PlayOnea, nastupiti i brojna svjetski poznata imena, kao što su Fatboy Slim, Stefano Noferini, Oliver Koletzki, James Zabiela, Chuckie, David Morales, Benny Benassi i mnogi drugi. Bit će to pravi početak klupske sezone Byblosa. Nastup PlayOnea svojim dolaskom planiraju podržati i brojna poznata imena iz javnog života, a klub je već sada zaprimio rekordan broj rezervacija.
{youtube}lwG9tzlA24Q{/youtube}
 
Budući da su godinama skupljali iskustvo, između ostalog, surađujući i s nekim od najznačajnijih svjetskih glazbenih imena, kao što su house diva Barbara Tucker, zatim renomirani glazbeni producent i dobitnik Grammyja, Andy Wright, frontman popularnog Simply Reda – Mick Hucknall i mnogi drugi, D’Knock i DJ Fresh Jay znaju kako to rade najveći majstori svjetske glazbene scene.  PlayOne na turneji prati i cijeli njihov tim – Mr. Iggs na elektronskim bubnjevima i perkusijama, plesačice iz skupine First Entertainment, profesionalni fotograf te ekipa iz Studija 25, koja je zaslužna za režiju i produkciju njihovih video spotova za svaki party. Dvojac nastupa u subotu, 28. lipnja.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2