Skip to main content
  • tom novy
  • 9.07.2013.

Ples u zidinama Kotora

Da i Kotor bude poprište zabave, pobrinuo se tamošnji klub Maximus koji je pripremio dva ljetna programa – "Sunday kind of love" i "Orange Angels party".

Naslovna foto

Tom Novy
 
"Sunday Kind Of Love" predstavlja ljetnu plesnu muziku  koju će puštati svjetski poznati DJ-i,  a za vrelu atmosferu u klubu će biti zaduzeni uvijek atraktivni performeri Alternacije.  Program se održava četiri nedjelje počevši od 14. srpnja kada u Maximus nastupa njemački DJ Tom Novy, značajno ime europske house scene. 

{youtube}FeHyh3a6wuM{/youtube}

Sljedeće nedjelje, 21. srpnja, iz Brightona u Kotor stiže house dvojac Prok & Fitch, momci koji sviraju zajedno već šest godina.  Još jedan dvojac, ali zeru poznatiji, The Shapeshifters stiže s Otoka za DJ pult Maximusa u nedjelju, 28. srpnja, dok je posljednja nedjelja, 4. kolovoz, rezervirana za gosta iz Srbije, Gramophonedzie iliti Marka Milićevića.

{youtube}seLHGEmKLH4{/youtube}

“Orange Angels party” će se održavati četiri četvrtka, a  na njemu će nastupiti isključivo ženski DJ-i počev od 18. srpnja kada nastupa belgijska DJ Roxana. Iz Mađarske u Maximus u četvrtak, 25. srpnja, dolazi DJ Virginia,  talijanska DJ Sherezada zabavljat će Kotorane 1. kolovoza dok je posljednjeg četvrtka, 8. kolovoza, na redu Čehinja DJ Elite.
 
Uz ova dva programa, Maximus  će 20. srpnja ugostiti i trojac Brass Knuckles koji čine  dva DJ-a i glazbenik koji svira gitaru, saksofon i perkusije, a koji ujedno nastupaju i na Ultra Europe.

{youtube}I4KDt4j-RkE{/youtube}

Cijena ulaznice na "Sumer kind of love" iznosi 6 eura, na "Orange Angels" 5 eura dok će vas slušanje Brass Knucklesa stajati 6 eura. Sve počinje u 23 sata, a ostale informacije potražite na službenoj stranici Maximusa.

{jcal_latest eventid=3702}
{jcal_latest eventid=4062}
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2