Skip to main content
  • 7.12.2016.

Pločnik: Izložba, pa promocija novog EP-a Josipa Klobučara

Četvrtak u Pločniku uz zanimljiv umjetničko-glazbeni program!

Piše: 


Tko je Ivan? Nemirna duša koja ne može ostati predugo na jednom mjestu. Dodir sa svijetom uspostavlja preko svih vrsta medija. Svaki dan rastavlja i ponovo sastavlja svijet u svojoj glavi. Voli putovati, učiti i biti u pravu. Svaki dan ispočetka spoznaje samoga sebe i mijenja mišljenja kako vjetar puše. Nemiran je, kompliciran, obožava dobru glazbu, filozofsko-psihološke debate, film, fotografiju, poeziju i ljubav. Dobitnik je ovogodišnje nagrade "Ambasador" s kolegom Zračnim Alexom za fotografa godine.

Travelogue kroz fotografije i priču o mjesec dana dugom putu kroz biser Atlantika nekolicine prijatelja. Kako su putovali, gdje su spavali, što su jeli i kakve su avanture doživjeli? Sve to i više saznajte 8.12.2016. u podrumu Pločnika s početkom u 18h! Izložba je otvorena do 22.12.2016.

Večernji program
Beat the Future i Rx:tx ujedinjuju snage kako bi predstavili svježi EP jednog od najtalentiranijih zagrebačkih producenata, Josipa Klobučara, koji se nakon izvjesne pauze vraća suradnji s ljubljanskim labelom.

Ploča Bad Taste beskompromisna je mješavina jake psihodelije, folka i hip hopa, mračnog stila, sa žestokim bubnjevima i zasićenog ambijenta. Jaka dinamika, sonična slojevitost i divlji ritmični okreti ukazuju na njegov jedinstven osjećaj za detalje. Josip stiže u Pločnik predstaviti nove materijale, a i mnogo više. Pridružuju mu se DJi (i dobri prijatelji), koji stoje iza BTF i rx:tx, Maja Milich i Borka.

Početak u 21h. Ulaz besplatan!

 

Josip Klobučar – Bad Taste (Teaser) from rx:tx on Vimeo.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2