Skip to main content
  • beat boutique adria
  • 30.07.2013.

Počinje Beat Boutique Adria

Službeni početak  party turneje Beat Boutique Adrije počinje ovog  tjedna u primoštenskoj Aurori.

Naslovna foto

beat boutique adria
 
Program pod imenom Beat Boutique Adria ugošćuje poznati njemački producentski dvojac Brockman & Basti M. Eric Morillo, Dirthy South, Roger Sanchez, Mark Knight, Laidback Luke, Hard Rock Sofa su samo neka od imena koja su remiksirana od dvojca Brockmana i Bastija M-a.
{youtube}42p8SK1UxQI{/youtube}
 
Brzo su stekli reputaciju u svijetu glazbe te se gotovo svugdje u svijetu na radijskim postajama, u diskotekama,  na festivalima mogu čuti stvari od Brockmana i Bastija M-a, a vrte ih i  Thomas Gold, Bob Sinclair , Stanford Brothers i mnogi drugi. Atmosferu će zagrijati showcase iz bečkog META bookinga koji su prepoznati gotovo u svim austrijskim klubovima te festivalima.  
{youtube}AGWsu4z5QMI{/youtube}
 
Prepartyje  možete pronaći  već danas u biogradskom beach bar Awake,  s početkom u 19:30,  te sutra i prekosutra, 31. srpnja i 1. kolovoza, u primoštenskom  beach baru Mala Raduca s početkom u 13 sati.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop