Skip to main content
  • alt
  • 3.01.2015.

Podij Kameleona kipi i u siječnju

Splitski hram dobrih vibracija Kameleon ni u siječnju ne planira dopustiti flooru da se ohladi pod nasumičnim naletima nevera i snijega.

 
Večeras vas u divnosti prve subote u novoj godini očekuje program E! NIghts s vrijednim rezidentima Jakir Brothers koji vas pozivaju da se zanjišete s njima oko jedanaestice.

alt

 
Točno tjedan dana nakon, 10. siječnja, slijedi novo izdanje E! Nights Partyja na kojem vas čeka fantastično gostovanje. Ben Rau, ukorijenjen u Africi, odrastao na ulicama Berlina i s vještinom izbrušenom u Londonu. Beat koji odzvanja Ganom i strune koje su pokretale rasplesane duše Europe našle su svoju najbolju kombinaciju u ovom  članu legendarnog FUSE-a, koji je od opčinjenog ravera zakoračio iza pulta i zatim i u mrak studija. Podršku će mu dati i domaći rezident Mariano Mateljan.

alt

 
Slijedeći E s uskličnikom noćni party uslijedit će 17. siječnja kada najljepše setove za vas slažu naši domaći Ivan Dudda i Ante Jakir, a 24. donosi golemu glazbenu katarzu gdje će uz MJ Suddanija i Pillea za vaše auditorno zadovoljstvo biti zadužen i veliki tech-house tatica Nathan Coles. Gospodin koji je pokrenuo Release party seriju i s Terryjem Francisom osnovao Wiggle klupsku večer koja pali već 20 godina smatra da je ključ za dobru rundu na ovoj zemlji upravo strast, pa će tako ovaj strastveni zaljubljenik u hrvatsko tlo sletjeti još jednom i dati vam jednu od onih noći koju nećete tako lako zaboraviti.
{youtube}KDgNSplMqRA{/youtube}
 
Poslijednji siječanjski party, 31, siječnja, mutirajući Kameleon završit će uz Slick Things s Malikom & Ante Jakirom i polako vas uvesti u mjesec paničarenja i čupanja kose s izbezumljenim pogledom jer ne znate što kupiti ljubljenima. Stoga splićani i splićanke, svi vi koji se tako osjećate ili splićana ili splićankiu volite, pođite koji puta na ovaj topli ugodni floor i stvorite nove priče i sjećanja uz najbolje od elektronike. Vidimo se i slušamo. Party on!
 
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk