Skip to main content
  • 7.07.2016.

Posljednji Road 2 Moondance – open air u bivšoj Šibenskoj vojarni

Za sve mjesečare, somnabuliste i lutaoce mrakom i zvukom postoji jedna cesta. Burazi u togama imali su priču da sve ceste vode u Rim, no vremena su se promijenila i sada vode na Moondance.

 
Velika mjesečina satelitskog zemljinog stalkera upravlja plimama i osekama unutar onih ponad čijih glava svijetli. Uvijek u vjernoj orbiti, vuče pogled onih vezanih za tlo prema nebeskom svodu po 4. puta za redom u srednjovjekovnom kamenju kule Kamerlengo. Tri ljeta plesa do sada postavila su Moondance u plesnu karticu ekipe s svih kontinenata, a ove godine likantropski zavijaš na Lunu od 11. do 13. kolovoza.

 
 
No ovo iskustvo oslobađanja sebe, progaranja kroz sva ograničenja podno bine nije rezervirano samo za one koji već debelo furaju festivalke po džepovima već je posijano diljem domaćih podija kao višemjesečna uvertira i cijelogodišnji pokret dobre glazbe. Pod Road 2 Moondance zastavama plesalo se posvuda, a finalno poglavlje zagrijavanja seli se sada u bivšu šibensku vojnu bazu.
 
Otovreno nebo na lokaciji Ex vojarne Birbirskih knezova ove subote, 9. srpnja, u 21 sat lokaciju legendarnog Terraneo festivala pretvara u elektroničku meku na kojoj sve ono elektroničko preuzimaju beogradska dama Kristina Lalić i domaći prsti Ivana Komlinovića, Jana Kinčla Zeroa, starješina Pere FullHousea i Edy C.-a, a tu je i Zorro, kao i dualnost Lawerencea Kleina i Santiaga Batacoste.
 
Rumeno nebo šibenske zore u 6 ujutro znači samo nastavak za neumorne, jer na istoj lokaciji party mutira u after pod ekspertizom SuggaDaddyja, Chubyja & NiceHella i Manija & Biba.

 
Pa izvoli, skokni u neku od poslovnica Ticket Shopa ili na njihove online manifestacije ili se osjeti slobodnim prošetati i službenim stranicama za info ili čisto iz uzbuđenih gušta. 
 
 
Svi putevi vode na Moondance! Dobro nam došli!
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop