Skip to main content
  • alt
  • 2.12.2013.

Prosinački ples u Garageu

 Umaški Garage u prosinac ulazi s December Clubbing partyjem na kojem će zasvirati trojica DJ-eva – Ian F., System Divine i Mark M.

 
U Umag iz Slovenije dolazi Ian F., slovenski DJ i dugogodišnji rezident Ambasade Gavioli, ujedno i član kolektiva Colours In Music i Jesus Loved You. Za sebe kaže kako je blagoslovljen spoznajom kako se u glazbi sve vrti oko osjećaja, strasti i predanosti te na tome temelji svoj rad kao DJ, producent i promoter. Počevši u tinejdžerskim godinama, Ian F. je glazbeno aktivan preko desetljeća te je  nanizao desetak izdanja na raznim labelima.
{youtube}o8b61zk6vgk{/youtube}
 
Riječanin David Rončević, nazvan po Davidu Bowieju, poznatiji kao System Divine, najavljuje set krcat deep, tech houseom te progresivnim, melodioznim technom, ali i dalje u prepoznatljivom “system divine stilu”. Osim DJ-iranjem, System Divine bavi se i organizacijom evenata “Be Free” što mu je ujedno i životni moto.
 
{youtube}fH3BTxnfznI{/youtube}
 
Dvojici gostiju pridružuje se rezident Mark M., a vas će upad na party u subotu, 7. prosinca, stajati nula kuna jer vas je Garage odlučio darovati u ime svetog Nikole.

{jcal_latest eventid=4974}
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk