Skip to main content

Proslavi novi početak u Zagrebu!

Prekrasni počeci, spektakularni krajevi, i sve ono između koje stavlja meso na kostur postojanja… Nešto uvijek daje svoj život da bi ono drugo živjelo.

 
Tako će 31. prosinca jedna sekunda, kao vrhunac koji dijeli poklapanje kazaljki i retrogradno odbrojavanje unazad, označiti istodobno i posljednje zrnce i smrt 2015. u čijoj supernovi se rađa nova, drugačija i još neistražena godina pred nama.

 
Znamo da do tada imaš još svašta za obaviti i da ti kosa skokne na glavi od pitanja kamo ćeš za Novu, ali sve je ovo zanemarivo. Ono što trebaš napraviti je odvojiti koji sat, zazidati se u tvrđavu sebe i posvetiti dostojnu pažnju svemu što je bilo. Odluči otpustiti sve što ti ne koristi i zbog čega više ne rasteš, prereži niti sa onime što si prerastao i ostavi samo dobro. Život nužno stiže kao legura obojega, ali ti biraš što tone unutra. Poveži sve labave emocionalne rubove, oprosti se, pozdravi, utvrdi i zatim digni zasun s tvrđave, prožmirkaj na svjetlo čist i pridruži nam se na jednom zagrebačkom podiju.
 
Cadenza čeka da te okruži istomišljenicima, subraćom i sestrama na koži elektronike gdje od desetke nadalje plešeš pod zvučnim vodstvom Nicka Millyja, Damira Ludviga, i Šumovčana Sylph i Gogoleska + sjajni smo pa te čeka i iznenađenje. 
 

 
Prva runda ulaznica ide po cijeni od 50 kn dok ćeš 2. kontigent loviti za 70. Upade si osiguraš tako da se javiš ekipi u inbox Cadenze ili im baciš koje slovo na mail cadenzabar@gmail.com. Neko oko je uvijek tamo da ti se javi. Prati ih ujedno i na totalno sužbenom pageu kako bi bio u toku jer je broj ulaznica ograničen, a team Cadenze voli da imaš mjesta razbacati se ako te muza kojim slučajem pohodi u mraku podija. Za kraj osoblje Cadenze zahvaljuje svima koji su u novom preuređenom prostoru plesali 2015. i skida šešir u poštovanju i najboljim željama za godinu koja će se razmotati pred tobom.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web