Skip to main content
  • alt

Psy Trance uz riječku obalu!

Riječka dama Nina, sigurno usidrena uz obalu za jedan ples na valovima, otvorila je spektakularno prošloga vikenda sezonu skrivanja pod krovove klubova. 

 
Friško preuređena, modernizirana, s faceliftingom i make overom, Nina je odškrinula vrata i na tri floora ugostila zaljubljenike u tvrdi techno, opskurni psy trance i neumorni Drum’n’Bass, s domaćim prstima i internacionalnim gostom Tomyjem DeClerquem za pultom.
 
No kako izležavanje na lovorikama dok žvačeš jesensko grožđe i surfanje na ispoliranoj dasci na staroj slavi nije baš Ninin đir vraća se i ovoga vikenda s punim naramkom psytrancea. u Subotu 10. listopada tako brigu za nemirnog rasplesanog tebe preuzimaju tri psy trancera. 

alt

 
Nije li sjajno kada etiketa zalijepljena na žanr sjajno opisuje samu sebe u jednoj involucijskoj petlji. Trance radi upravo to, uljulja te hipnotičkom repeticijom onostranog zvuka, trga tvoju na realnost zakačenu personu iz svakodnevnog i pruža ti bijeg iz svega onoga što ti vješa cigle na srce. Na ovom podiju možeš biti baš ti s onima koji te takvoga i vide. Trans je stanje u kojem vanjski faktori prestaju vrijediti kao realne manifestacije svijeta. Postojiš samo ti i tvoje iskustvo
 
Za pultom te čekaju vještine Elapsa, Technopifanyja i Wide Wale Cuta i ostajemo zalijepljeni na zvučnike skroz od 23 do 6 ujutro. Sakupi ekipu, ubaci tridesetku u škrabicu i prepusti se nek te nosi, ne bori se! Dobrodošli na slobodni pad u ritam u Nina boat clubu!
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web