Skip to main content
  • alt

Pun mjesec, psy-trance, Illektričnost i rođendani

Da, da  dragi naši, iznova je vrijeme da vam bacimo koji hint kuda i kada u osvit još jednog vikenda.

 
Kako znamo plešemo i derviški se vrtimo u krasnosti jubilarnog 10.Illectricityja. Uz sva događanja koja smo ostavili iza sebe čekaju nas još dva. Danas vas u Pogonu Jedinstvo očekuje napredna radionica Illektroničke glazbe, pa svaka čast onima koji su se prijavili i prošli. No sutra je D dan kada će festival biti svečano zatvoren na Main Night za koju još uvijek možete baciti oko na nagradnjaču i možda si utrpati karte u džep.

alt

 
Također ako vam je do rođendanskih slavlja uz fenomenalnu muziku i to da vas slavljenik do ponoći časti upadom navratite u DEPO klub, jer Teo Harouda slavi (kašalj, šuškanje i nerazgovjetno mrmljanje) godina i želi da proslavite s njim na najbolji mogući način. Uz Tea tu će biti Lexlay (spain), LxS (slovenia), Teo Zver i Teychee.

alt

 
Riječki Stereo vas pak večeras poziva na injekciju novog života u drum & bass scenu novo serijom partija naziva Neurophase. Tu će se naći Kodin iz Zagreba, trojac Sinister Vision iz Šibenika, te pokretači projekta, riječki Kane i Mole. Golemi party na kojem ćete moći čuti sve od neurofunka, techstepa i minimal drum & bass stilove preko trip-hopa, funk-a, breakbeata, hip-hopa sve do psihodelije.
 
Čini se da su i slavonci osedlali svoga konja za vikend trku i u diskoteci Valinor organizirali pravi povratak psihodeličnog trancea na Timewarp Label Night. Psy melodije začinjene podobrom dozom acida puštat će DJ Nova Fractal, Alen Dražić, ScreewLoose aka PsiloCybian i Coa Goa iz Banja Luke i zagrebački rušitelj podija DJ Stevo.
 
No subota ipak donosi nešto što se ne propušta. U noći punog mjeseca, 6. prosinca splitska Jungla Vam nudi Fullmoon party uz maratonski set Pere-Fullhousea. Koliko maratonski pitate? U doba kada mnogi DJ-i kao klauzulu u ugovoru imaju da ne sviraju duže od sat ili dva, Pero za to ne mari i biti će iza pulta punih 7 sati te će vas prošetati kroz house i techno s opojnim mirisom Detroita. 

alt
 

Za petak avanturu bismo još mogli istaknuti Disco Panonia meets Adriatiko u kultnom Mastersu i Get high u One4One klubu, dok u Sirupu možete pobjeći na Escape uz MIxela.
 
Subota u ovom istom sirupu donosi House ex tempore i ujedno dostojno zatvaranje Illectricityja na službenom afteru, kao i prekrasnu posvetu kralju funka, Official Tribute to Dino Dvornik u Metropolisu. U Kameleonu je novi Diskolom a u Aquariusu će vas hostese išibati ako ste bili zločesti.
 
Toliko divnih stvari se događa još da je nemoguće utrpati ih sve ovdje pa za bolji pregled i poneku ideju navratite do našeg kalendara i kamo god se uputili ovaj vikend želimo da vam bude sočan, divan i rasplesan.
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop