Skip to main content
  • 23.09.2016.

Revolt u Jungli!

Osjećaš li revolt, neopisivu potrebu da se pobuniš koja bridi pod kožom? Neprilagođenost sustavu koji ne funkcionira i emociju da je zdrav razum ponekad daleka udaljena zemlja do koje nisu naprintali dovoljno karata? Tada dobrodošao.

 
Revolt se definira kao način ponašanja koji pokazuje da ne prihvaćaš kontrolu ili utjecaj nekoga ili nečega s čijim pogledom na svijet se ne slažeš i u najblažoj varijanti ga smatraš uvredljivim ljudskom. On je ideja da nećeš pasivno samo stajati i gledati kako se odvija, da nećeš slijepo prihvatiti izvana nametnuta pravila napisana iz ugodne u stolicu zavaljene dokonosti. Pa nastavljamo onu nit koju je u suvremenoj kulturi razmotao još Brando kada ga je kao Johnnyja u "Divljaku" dama priupitala "Protiv čega se buniš?", a on odgovara "Što imaš?"!
 
Splitska Jungla se na prvi dan jeseni, 23. rujna, tako u lijane zapliće glasno revoltirana, no oni koji vole kreativnost u svim njenim oblicima imaju tendenciju protiv ružnog se boriti lijepim, pa će tako i sat prije ponoći ovoga petka započeti salva plesa u pokušaju da se sve ono dislocirano vrati na mjesto.

FB EVENT: Revolt

 
A za tebe na flooru noćas svoje revolte raspakiravaju i frustracije egzorciraju lineupaši niže:
 
✰ 23:00 – 00:00 warm up
✰ 00:00 – 01:00 LEVEL (Jungla)
✰ 01:00 – 02:00 DANITZ (Global Tribe)
✰ 02:00 – 03:30 MARUL (Heart4Beat)
✰ 03:30 – 05:00 JOLLY JOKE (Heart4Beat)
✰ 05:00 – 06:30 DENNIS CEKAN (Revolt)
✰ 06:30 – 08:00 STEFAN KNEZOVIC (Nostalgik)
 
Što se upada tiče cijena nije fiksna već je ostavljeno tebi na volju koliko ćeš priložiti na ulazu jer postoji još jedan sloj onoga što se događa večeras, a to je da će prilozi ići u dobrotvorne svrhe, pa daj koliko možeš, pleši koliko možeš  i voli malo više od toga! Vidimo se duboko duboko u Jungli!
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2