Skip to main content
  • alt
  • 31.08.2014.

Rujanski aduti DEPO kluba

Partyji se polako sele s mora na kopno te je zagrebački DEPO klub otkrio svoje rujanske adute.

 
Tako vas ovog petka, 5. rujna, očekuje nova novcata klupska večer Tech D House pod paskom Dava, Sergeja Snoozea i Felvera. Stara zagrebačka još jednom će pokazati svoje znanje i umijeće puštanja glazbe koja će mahom biti deep house i tech house.  Participacija do ponoći je 20 kuna, 30 kuna nakon.
{youtube}Mp3gGcILgBY{/youtube}
 
Dan, odnosno noć kasnije za DJ pult staje Mr. DJ Dario koji će svirati cijele noći, točnije punih sedam sati. Svoj stil opisuje kao fuziju minimala, electra i techna, s dosta melodije i topline dubokog basa te je svakako jedan od omiljenih domaćih DJ-eva zagrebačke publike. Participacija 20 kuna prije te 30 kuna nakon ponoći.
{youtube}f0kYpc7ZZ58{/youtube}
 
 
U subotu 13. rujna, iz Brazila u DEPo klub stiže techno producent i DJ Lukas. Pravim imenom Lucas Freire, Lukas je rođen 1979. godine, a 2000. godine počeo se profesionalno baviti DJ-iranjem. Zahvaljujući izvrsnoj tehnici miksanja i neuobičajenom glazbenom ukusu, ubrzo je postao jedno od vodećih imena brazilske scene. Lukas svira i producira techno s time da naglasak stavlja na herd techno. Podršku mu pružaju Teo Harouda i Blurix, participacija je 50 kuna do ponoći.
{youtube}tq7jZuy8C0A{/youtube}
 
La Di Da, prva dama češke scene, u goste stiže tjedan dana kasnije, 20. rujna. Pravim imenom Linda Stepnickova, La Di Da se prije DJ-iranje bavila modelstvom, , a poznata je po preciznom stilu miksanja i dinamičnom elektronskom zvuku. Glazbom se počela baviti 1995. godine, a prvi klub u kojem je počela bio klub Radost u Pragu, svirala je na  velikim techno događajima poput Love Paradea i  Maydaya, a 2004. proglašena je najboljim češkim DJ-em. Podršku joj daju DJ Cet, Kiki i Teychee, participacija je 50 kuna do ponoći.
{youtube}REddnrhWypA{/youtube}
 
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2