Skip to main content

Seriously Twisted je tvoj Christmas Thing!

Za cca 4 dana i sedam sati pazinska velika, veća, golema diskoteka Magnus postaje dom Božića kakav može zamisliti samo netko zaista uvrnut!

 
Baš pod imenom Seriously Twisted stoje rezidenti koji ti na Badnjak otvaraju party na kojem je sve moguće, na kojem je Djed Božićnjak više od samo priče za djecu, na kojem su liste toga tko je bio dobar tko loš već odavno isprintane, pročitane i spremne, a sobovi već kopitima udaraju u ritmu, sasvim spremni prgavih širećih se nozdrva.
 
Kakav je to život ne postaneš li malo pomaknut i uvrnut jer ga živiš punim plućima? Izađeš li tu i tamo iz jastucima obložene sigurne zone neminovno ćeš ponekad zaplesati linđo na ivici ludila. Tako i treba biti, pokušaj se sjetiti kada si se ikada pošteno zabavio s ikime iole normalnim. Seriously Twisted te tako poziva još jednom na noć sexy beatova i prijateljevanje koje povezuje ljubav i dobra glazba od geslom "Mir, ljubav, beatovi…"

 
Uz dosadašnje goste kao što su Stacey Pullen, Doc Martin, Pirupa, Blacksoul, Mike Vale, Lea Dobricic, Siniša Tamamović, Da Fresh, Marta, Miss Sunshine, Lemon, Miss Soulfly, Mark Ash, Albert Marzinotto. Angel Anx, Eddie F, Alex Donati, Unique, Bronski, Innaca, Harry Delano, Igoritzza Damian,Trevor McDeep, Ivo Prodan Prođo, Erin Haliti i Hedonist u novoj rundi za božićni specijal pridružuje se Andrea Ljekaj.
 
Andrea je tip kojeg simultano inspirira glasna kakofonija kluba, ples stroba i tišina šume, a 2014. pozdravio je rodno tlo ne bi li se usirio na ulice grada koji je na ruševinama jednoga zida sagradio sasvim novu eru zvuka, Berlina. Možeš ga zateći kako luta ogradama plemenite struje novog deep zvuka i melodičnog techna, a u momentumu kvalitetnih produkcija nastaju sjajna izdanja "Above Humans" i "Mantra" na Get Physical Musicu i Save Us Recordsu, kao i naramci izuzetno uspješnih remixeva koje si mogao loviti između ostalog i u Boiler Roomu i na BBC Radio 1. Za njegov groovy, euforijom natopljeni, energični zvuk ruke u pljesak sklapaju veterani scene kao Luciano, Damian Lazarus, M.A.N.D.Y., Maceo Plex, H.O.S.H., Steve Lawer, dok ga internacionalni raspored gaža vodi za pulteve Dubaia, Ibize, Londona, Berlina, Hamburga, Venecije, Kiela, Ljubljane, a 2017. stiže s novim izdanjem.

 
Podršku pružaju rezidentske ruke Seriousy Twisted tabora pa su s nama i Marin Biočić, Tino Dobrić. Danny Clarck i Tschoky. Marin je pod aliasom Mr. Marley tvoj čovjek za deep house, tech house i techno. Za pultom od 15., slušao si ga već na SpringBreak Festivalu, Knock Out Snow Festivalu, Dimensions Festivalu, MTV Valkana Beach Partyju, Kanegra Beach Festivalu, a kao osnivač Seriously Twisteda, zaslužio je naklon za direktnu injekciju adrenalina u venu istarske scene. Prvo samostalno izdanje nastalo je 2012. pod imenom svijesti da je život da se živi i bude uživan, "Hedonism" s Tested Recordsa.
 
 
A ti zaboravi na normalno, ono ne postoji izvan statističke kategorije na Gaussovoj krivulji! Voli kako želiš, pleši kako želiš – zato smo tu!
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2