Skip to main content
  • 16.05.2016.

Sinergije i rođendani na flooru uz talijansku techno premijeru!

Sve je energija – povezana, isprepletena, bujajuća i živa u konstantnim mutacijama. Prelazi iz glava u mašine, iz mašina u zvučnike i zatim se kroz pod penje u tvoje kosti.

 
Zavitlaš li oko u smjeru rječnika i okreneš na synergy, dom riječi će ti reći da je sinergija prekrasni moment spajanja i nastajanja, međuigra u kojoj poljubac dvije energije rađa konačni rezultat koji je impresivniji od njihova pukog zbroja, reći će ti da spojiš li jedinice ponekad dobiješ mnogo više od dvojke. Sinergija je ono u kojem jedno potpomaže drugo i omogućuje mu da raste i da se koncentrično širi iz središta šaljući valove svoje misije u svijet i mijenjajući sve ono što na putu dotakne.

 
Tako se pejzaž predanih plesača već čitavu punu godinu mijenja i mutira s valovima koji stižu iz središta sinergijske baze. Godina je prošla i priča je prerasla svoje inicijalne namjere, kako to s lijepim stvarima obično biva. G2 tako ima čast u svoje prostore smjestiti slavlje rođendana Sinergy programa koje ujedno slavi i ulazak njegova osnivača Fabiana Jakopetza u treće desetljeće života.

 
Kako su neke prigode posebno dragi miljokazi tako je i ovaj dobio trešnju na vrhu posjetom jednog od najutjecajnijih techno majstora današnje scene premijerno nastupa na hrvatskom tlu. Maestro dolazi pod aliasom Irregular Synth.
 
Izdanja su se spremila u anale elitnih labela kao što su MB Electronics s vlasničkim pečatom Marca Baileya, Respect Recordings u rukama masivno opako dobrog dua Spektre ili pak labela techno tate A. Paula Naked Lunch. Mladi tip, veliki talent, struja u prstima i noć za pamćenje!

 
 
Ekipa se oko pozitivnog srca energije skuplja oko 1 iza ponoći da bi sagorili poput supernove na afteru koji se proteže do podneva narednog dana. S nama su kao podrška slavljeniku i talijanskom gostu još i domaće gore izdanci Teo Zver, kojeg loviš na čelu Rave'n Rolla, i Technaticin vlastiti Leon B. Spoji svoje energije s drugima na flooru, ispleši sve van, voli, budi sretan! Vidimo se na Sinergyju!
 
=> IRREGULAR SYNTH <=
(MB Elektronics, Naked Lunch, Dirty Minds – ITALY)
 
=> FABIAN JAKOPETZ <=
(Yin Yang, Funk 'n Deep, Elektrax, G2)
 
=> TEO ZVER <=
(Rave 'n Roll, Depo Klub)
 
=> LEON B. <=
(Technatica, G2)
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2