Skip to main content
  • gorillaz
  • 29.11.2012.

Skrillex, Faithless, Gorillaz, The xx u Rijeci – WTF?!

Surfajući internetom danas smo naišli na nevjerojatnu informaciju s još nevjerojatnijim line-upom koji vrvi aktualnim glazbenim imenima na koncertu ili festivalu koji će se navodno održati 1. lipnja sljedeće godine u Rijeci.

Naslovna foto

gorillaz

Pazite sad line up: Koan Sound, Skrillex, Spectrasoul, Andy C, Skream, Adventure Club, Chase & Status, Camo & Crooked, Splitloop, Die Antwoord, Rudimental, Grizmatik, Birdy Nam Nam, Noisia, Sub Focus, Zeds Dead, Example, Disclosure, Faithless, TV On the Radio, Parov Stelar, The Electric Swing Circus, Deekline, Ed Solo, Aphrodite, State Of Mind, Benny Page, Monophonics, The xx, Gorillaz, Mr. Scruff.

die antword

Sve ovo navedeno je na portalu Songkick.com, neki su čak potvrdili dolazak na event, no ipak za sada vjerujemo da se netko poprilično zabunio za grad, jer smo nazvali ljude iz glazbene i organizacijske branše u Rijeci i nitko nema pojma o čemu je riječ.

Bilo bi idealno da je istinito, zato ako netko od vas ima ikakvu informaciju o ovom nepoznatom velikom glazbenom događaju koju bi se trebao odigrati u Rijeci molimo da nam obavezno javi, rado ćemo se veseliti i isčekivati, a do tada se samo slatko nasmijati i potajice nadati da Rijeka u lipnju sprema nešto veliko.

chase status

schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop