Skip to main content

Soba 23 u Aquariusu

Soba 23 je tri godine dio zagrebačke klupske scene, tijekom kojih su njezini rezidenti Yas i Zarkoff ugostili mnoge domaće i strane goste, a za ovu rođendansku proslavu u klubu Aquarius vam nude dva 100% hardware elektronska live nastupa. Vrata Sobe 23 se otvaraju za posebnog gosta iz Berlina –Sneak-Thief aka Polygamy Boys.

Piše: 

Pravim imenom Michel Morin, nakon početka glazbene karijere u rodnome Edmontonu u Kanadi se prije nekoliko godine seli u Europu. Michel je synth freak, izvrstan producent i vrlo zabavan izvođač sa namjerom da od podija napravi mjesto gdje svi plešu kao da ih nitko ne gleda. Pod utjecajem Electrofunk, Old R n'B & Soul, EBM, Detroit Techno, Hip-hop i Italo glazbe, Michel već desetak godina producira pod aliasima Sneak-Thief i Polygamy Boys. Izdao je petnaestak 12“ izdanja na poznatim labelovima kao što su Klakson, Goodlife i Bunker, a Dr. Lektroluv, Savas Pascalidis i David Carretta su izabrali neke njegove pjesme za svoje kompilacije.

Nakon nastupa u Ljubljani, Beogradu, Sisku, Splitu i na Exit festivalu, svoj zagrebački debi će imati zajednički live projekt rezidenata Sobe 23 -Florence Foster Fan Club, elektronsko-vokalni dark-body-pop duo koji se bavi glazbom iz nekog paralelnog prošlog vremena i stvara onakvu kakva je mogla biti. Soba 23, održava se u subotu, 12. svibnja – klub Aquarius – Zagreb.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web