Skip to main content
  • 11.01.2017.

SoundFactory uz Active Line Six divljaštvo!

Povratak na tvorničke postavke, regresiranje na vikend tebe s kojeg su ogljene sve kurtoazije i talozi društvenih normi, PS-ova, obveza i zahtjeva realne mašinerije svijeta nisu uopće tako loša ideja ako je tvornica ona koja proizvodi zvuk.

 
Na pokretnoj traci ljubavi, slobode, ritma i beata na struju Koturaška 1 u SoundFactoryju ovoga petka, 13. siječnja, razmotava zastavu struganja patine tjedna sa srca standardnom prepisanom terapijom derviških izleta na flooru. Izlet nije izlet bez soundtracka pa tvoj zvuk petka donosi Krešimir Pavić, za sve one u kuži Active Line Six.
 
Linije su imaginarni objekti koji vode od A do B. Koji god da ti je A, do B ćeš eventualno trudom i radom stići, možda ne u razdoblju ili putevima kojima si zacrtao, možda uz tangente s drugim linijama, asimptotsko vječno mimoilaženje s trećim, ali linije su generalno najbolje kada su aktivne. Iza imena jedne takve pod brojem 6 krije se i onaj koji u novčaniku nosi osobnu s imenom Krešimir Pavić, koji je na domaćem ognjištu Scene poznatiji i kao "Pitaj Krešu!". Kao naša tehnološka os rotacije Krešo je onaj kojemu se obratiš kao Yodi kada imaš pitanje o pultu, mikseti, svakojakim sučeljima i plug in-ovima. Nije zabranjeno ni priupitati ga kako je. 

 
Kako bi i bio nego sjajno kada živi san klinca koji je sa 16 godina bježao iz kuće ne bi li se uvlačio na partyje samo da bi posljedično postao najmlađi rezident u dugoj povijesti Kulušića. U kadar upadaju Kiki i Frajman i započinje suradnja na "Sabotage" večerima i slijede nastupi u svakom klubu koji kroz posljednja 2 desetljeća odgajao nove generacije partijanera, samo da bi zreliji i mudriji Active Line Six ujedno postao glava iza web lokacije Pro Audio Centra koja će ti nabaviti sve što ti srce želi od opreme. Majstor je dobar toliko koliko mu je dobar alat, a genija ne zanimaju ni najmanje granice alata jer pronalazi nove načine da koristi ono što svi vide kao ograničeno. 
 
 
Pa na majstorstva i genijalnosti s već mu dobro poznatom opremom koju gleda kao svoju djecu navrati u ponoć petka 13. i bori se protiv jeze prekognicija i proročanstava ove temporalne točke plesom i pozitivom. Krešo čeka, Krema te zagrijava do optimalne temperature, Wild Card je spreman biti sve što od njega trebaš tu noć. Donesi što trebaš, uzmi od iskustva što trebaš, pleši, voli, upoznaj nekog novog ili učvrsti rave staž s nekim starim. Na flotu nema razlika i kao jedina mjerna jedinica priznaje se samo ljubav!
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk