Skip to main content
  • 2.05.2011.

Špilja u Makarskoj razotkrila nove misterije

Talijan Pirupa već je najavljen za otvaranje sezone u Makarskoj "špilji" 15.07., a sedam dana poslije za DJ pult će legendarni Oxia iz Francuske kojeg naša publika iznimno cijeni. Iz kluba "Deep" su nam ovaj put otkrili dva nova izvođača za nadolazeće ljeto i popunjen line-up mjeseca srpnja.

Piše: 

Naslovna foto

Deep Makarska


Tako 26. srpnja (utorak) stiže aktualna house DJ-ica i producentica Maya Jane Coles, mlada dama sa naslovne stranice prestižnog britanskog Mixmag magazina. Tri dana poslije 29.07. Lee Burridge iz Velike Britanije, glazbenik koji je proputovao cijeli svijet i svirao pred mnogobrojnim kulturama, a najviše ga se zapazilo po rezidenciji u kultnom Fabricu.

Gospođica Maya Jane Coles je predvodnica “novih kraljica podzemlja”, kako ju je ovaj časopis nazvao i svakako jedna od najtalentiranijih mladih DJ diva u svijetu elektronske muzike. Njen prvi EP, izdan za etiketu “Real Tone”, zaslužan je za proboj na svjetsku scenu, za čim je usljedila i podrška house i techno elite. Hit “What They Say” je dostigao prvo mjesto na “Beatport Deep House” listi, da bi na kraju godine, kao šlag na tortu, bila nominirana za najboljeg producenta u usponu od strane časopisa DJ Mag.

Njena kvaliteta potvrđena je i dodatno osnažena pozivom za nastup na ovogodišnjem Exit festivalu. Zadnja vijest od mlade umjetnice je suradnja sa Alex Jonesom iz Hypercoloursa i George Levingsom iz Commixa čime smo dobili zajednički producentski team N/A.3. A kako zvuči ta suradnja poslušajte ovdje.
{youtube}m2q7mbbBmSc{/youtube}

Lee Burridge je jedan od najpoznatijih DJ-eva uopće, koji se od početka svoje karijere nalazi na listi Top 100 najboljih DJ-eva časopisa DJ mag. Upravo ga zbog njegovog specifičnog stila i otvorene komunikacije publika naprosto obožava. Lee Burridge je otkrio acid house glazbu za vrijeme radnog odnosa u lokalnom vinyl storeu te se bacio na gramofone. DJ koji je svirao na 3 kontinenta u 20 godina zbog specifičnog stila i otvorene komunikacije publika ga naprosto obožava. Tome u prilog govori i činjenica da je 6 godina bio rezident i glavno ime svih većih partija u Hong Kongu te club tour DJ za svjetske brendove Cream ili Ministry of Sound.
CURRENT/FORTHCOMING TRACKS by leeburridge

1999.g. otišao je u studio te napravio mixani CD "Metropolis", pa singlove i remixe u suradnji s Breeder & Hybrid, Andy Page itd. Te godine DJ Mag ga je svrstao na 33. mjesto svoje TOP 100 ljestvice a magazini Muzik, Mixmag samo su ga još dodatno nagradili nakon čega mu se otvorio put k mjesečnoj rezidenciji u londonskom Fabricu. Tamo je nastupao zajedno s Craig Richardsom i pokrenuvši i kompilacijsku seriju "Tyrant". Lee Burridgea je slušala publika od Kanade i Amerike do Brazila, Hong Konga, Tajlanda, Njemačke, Grčke, Hrvatske, Irske a nakon što je zadivio publiku londonskog Fabrica krenula je i turneja po Ibizi.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2