Skip to main content
  • 29.05.2012.

Splitski Imperium popunjava ljetnu shemu

Najavljeni trodnevni elektronski festival samo je početak onoga što splitski klub Imperium sprema za ovo ljeto.

Piše: 

Naslovna foto

Hed Kandi

Svoje večeri će u Imperiumu organizirati najpoznatiji svjetski glazbeni programi i renomirani svjetski klubovi. Tako će mjesečnu rezidenciju imati Ministry of Sound počevši od 29. lipnja.

Tjednu rezidenciju potvrdila je britanska disco house izdavačka kuća i glazbeni brend Hed Kandi od 30. lipnja.

U sklopu ljetne turneje Imperium će posjetiti i klub Space Ibiza sa svojim rezident DJ-ima. Osim već najavljenih Fremasonsa, Dr. Kucha i MTV-evog DJ Chris Twista nastupe u novom splitskom klubu u srcu grada su za sada su potvrdili StoneBridge, Jean-Claude Ades, Milk & Sugar, Beatshakers i Dejan Vallentino.

{youtube}f7MXn7sysHY{/youtube}

 Od domaćih imena tijekom ljeta će nastupati Aldo Morro, D and G i Dave Jam. Još jednom napominjemo da će Imperium kao novo mjesto za izlazak u Splitu od 21. lipnja raditi svaku noć i svojim će programom objediniti i pokušati zadovoljiti različite ukuse i generacije.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2