Skip to main content
  • alt
  • 29.06.2014.

Srpanjski party vodič

Srpanj je iza ugla, a s njime dolazi i pregršt festivala i partyja diljem jadranske obale te donosimo vodič kako ne biste propustili nastup kojeg vam dragog izvođača.

 
Tako Hideout počinje zadnjeg dana lipnja te se proteže sve do 3. srpnja, a održava se na plaži Zrće te na njemu nastupaju imena kao što su Boddika, Daniel Avery, Cassy, Ame, Mano Le Tough, Funkineven, Gerd Janson, Disclosure i mnogi drugi jer izvođača ima više od 60.
{youtube}QGuYmfvngD4{/youtube}
 
U srijedu, 2. srpnja, počinje The Garden Festival, otac svih festivala na jadranskoj obali, koji će u svome devetome izdanju ugostiti više od 200 nalaze se imena među kojima su Parrish, Axel Boman, Kink, Crazy P Soundsystem, Craig Richards, Martyn, Eats Everything, Justin Martin, Session Victim, Detroit Swindle, Francois K, Maxxi Soundsystem, Midland, Marcel Vogel, Seven Davis JR, a priključuju im se i domaće snage Jan Kinčl Zero, Pytzek, Mislav, Jogarde, CFSN DJs, Eddy Ramich i Marmat.  
{youtube}TzV_lnuZnUU{/youtube}
 
Porečki Byblos u petak, 5. srpnja, u goste dovodi legendarnog Fatboy Slima, velikana elektronske plesne glazbe i utemeljitelj big beata, majstora koji je na brightonskoj plaži rasplesao četvrt milijuna partijanera. Od 16. srpnja do n18. Srpnja pak traje Byblos Carnival,  trodnevni festival s imenima kao što su James Zabiela, Oliver Koletzki, Stefano Noferini, Alex Cvetkov, Mladen Tomić, Vladimir Ačić i Toni ter Wonder dok mjesec srpanj, 25. srpnja, zatvara  Chuckie.
{youtube}Z3lKIiXmz7M{/youtube}
 
U četvrtak, 10. srpnja,  počinju dva festivala – u Tisnom Electric Elephant, u Novom Sadu EXIT. I dok  Electric Elephant u pet festivalskih dana, od 10. do 14. srpnja, nudi imena kao što su Chez Damier, Prosumer, Horse Meat Disco, FCL, Justin Robertson, Ashley Beedle, Rahaan, Chris Duckenfield  ili Unabombers, EXIT festival u Petrovaradinsku tvrđavu dovodi izvođače kao što su  Damon Albarn, Hurts, Jamiroquai, Stromae, Pet Shop Boys, Rudimental LIVE, Skrillex, Stromae, Suede, Gloria Gaynor, Afrojack vs Quintino, Carl Cox vs. Danny Tenaglia, Deep Dish, Disclosure LIVE ili Example LIVE.
{youtube}jeJQPk_y6Ms{/youtube}
 
EXIT festival završava 13. srpnja, a dva dana kasnije, 15. srpnja, počinje njegova morska inačica – Sea Dance Festival koja dovodi  Klingande, Juana Atkinsa, Bad Copy, Darkwood Dub, Eyesburn, Rambo Amadeusa, Lollobrigidu i mnoge druge.
{youtube}ef2U0ggJ1UQ{/youtube}
 
Drugo izdanje Ultra Europe festivala počinje u petak, 11. srpnja,  u Splitu te traje do 13. srpnja, a tu je i velika završnica na Hvaru 15. srpnja.  Pozornica će ukupno biti pet – tri na Poljudu, jedna na Zapadnoj obali i jedna na završnici Ultra Beach – dok izvođača ima više od 50, a među njima su i  Marco Carola, Nic Fanciulli, Erick Morillo, Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta, Carl Cox…
{youtube}Xq7z6WpeB0w{/youtube}
 
U Papayi 14. srpnja počinje  osmo izdanje HTC Day&Night Festivala, a do 18. srpnja na festivalu će zasvirati Nicky Romero, Alvaro, Showtek i Tommy Trash.  Šesto pak izdanje Soundwave festivala počinje 17. srpnja i traje do 21. srpnja,  a na popisu izvođača nalaze se Om Unit, Eliphino, Riot Jazz, Andrew Ashong, Anushka i brojni drugi.
{youtube}dSWYP_QZHqs{/youtube}
 
U subotu, 19. srpnja, počinje  DJ Mag Beach festival u Papayi i Aquariusu s time da će Papaya klub do 22. srpnja ugostiti  neka od najvećih imena trance i progressive glazbe kao što su Markus Schulz, Andew Rayel, Orjan Nilsen i Omnia, dok će Aquarius klub učiniti isto s izvođačima house muzike ugostivši Michael Woodsa, MakJ-a, Krydera te Ummet Ozcana. Spomenimo još  kako 27. srpnja premijerno u Papayu stiže francuski house DJ i producent Cedric Gervais dok mjesec srpanj u Papayi okončava Hardwell presents Revealed festival koji počinje 29. srpnja i završava 31. s time da Hardwell nastupa 30. srpnja, Dannic prvog festivalskog dana, a Dyro posljednjeg.
{youtube}l7TRk9YRfWE{/youtube}
 
Sedmodnevni Lost Theory festival, jedini hrvatski transformacijski festival, počinje 22. srpnja u Deringaju i traje do 28. srpnja, a na popisu izvođača, koji možete pogledati ovdje, nalazi se više od 100 imena.  Primoštenska Aurora za srpanj je pripremila dva gostovanja – u četvrtak, 17. srpnja, nastupa švicarski house i electro producent  DJ Antoine dok je kraj mjeseca , 30. srpnja, rezerviran za „dirty dutch“ poslasticu DJ Chuckieja.
{youtube}Jw4Iwyv35Mw{/youtube}
 
Samo dan kasnije, 31. srpnja,  Chuckie nastupa u dubrovačkome Culture Clubu Revelin i tako završava bogat srpanjski program kluba tijekom kojeg će u njemu zasvirati  David Morales, Hard Rock Sofa, Mark Knight  i FRX, a tu je i Revelin Electronic Festival od 17. do 19. srpnja na kojem nastupaju Julian Jordan i R3hab.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk