Skip to main content
  • alt
  • 25.07.2015.

St. Tropez na Zrću!

Znaš li tko je DJ Antoine? A jesi li ikada poderao grlo na “Welcome to St. Tropez”?

 
Dok je nedjelja dublje u kontinentu više manje dan dezigniran za odmor i chillanje sa sunčanima od jučerašnjeg partyja, na Zrću nema takvih barijera. Klub Kalypso će tako ove nedjelje, 26. srpnja, pripremiti svoj floor za najpoznatijeg švicarca za pultom, DJ Antoinea, za kojeg je svijet čuo zahvaljujući megahitovima  “Welcome to St. Tropez” i “Ma Chérie”.

alt

 
DJ Antoine na scenu se ugnijezidio 1998. prvim house albumom, a pet godina kasnije postaje i elusivni radio glas vlastite radio emisije.  U suradnji s produkcijskim partnerom Fabiom Antonialijem, poznatijim kao Mad Mark isprepleli su ritmove s ekipom kao što su Mary J. Blige, P. Diddy, Pitbull, Cyndi Lauper, Robin S., Roberto Blanco i Ivana Trump a produciraju i za velikane poput Timati-ja, Snoop Dogg-a, DJ Smash-a i Boba Sinclairea.

alt

 
Upravo suradnja s Timatijem i Kalennom rezultirala je prštavim singlom koji partijanetima želi dobrodošlicu u St. Tropez, a ove godine izbačen je još jedan energijom napucani ljetni singl, prikladno nazvan “Holiday” na kojem je svoju vokalnu gimnastiku uposlio Akon.
{youtube}S0J07N7smd8{/youtube}
 
I tako kada nedjeljno sunce krene padati za horizont na flooru Kalypsa kreću ritmovi St. Tropeza i još naramak housea, electra i EDM-a. Po upade klizni na Entrio i dobro nam došli na Zrće!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop