Skip to main content

Steve Bug u Ambasadi Gavioli

Večeri RUMOURS zbog svoje glazbene inovativnosti sve više dobivaju na svojoj popularnosti. Nakon nastupa španjolskoga matadora Cristiana Varele i talijanskoga techno lidera Marca Carole Ambasada Gavioli 9. lipnja ugostit će berlinskog elektro/minimal gurua i vlasnika slavne diskografske kuće Pokerflat recordings – STEVEA BUGA.

Piše: 

Ovi će Rumoursi biti mnogo drugačiji i još neobičniji. Organizaciji se pridružila ekipa primorskih organizatora klupskih zabava SDJF i predstavlja nam drugi nastavak večeri Devil's EDEN. Njihov vodeći predstavnik IAN F predstavit će se ekskluzivnim nastupom dugim 3,33 sata.

Event će biti prožet atmosferom koju bi u svojem raju htio imati i sam vrag, stoga organizatori najavljuju veliko iznenađenje. Osim bljuvača vatre, vražica u lateksu i posebne rasvjete, događaj će dočarati pravi vražji hram. Naime, zabavi se poklanja sam vrag koji će iz zemlje dozvati najbolje kako bi nam priredili rajsku zabavu. Za sve znatiželjne i željne plesnih ritmova – najbolje je da jedan od najinovativnijih elektronskih događaja na Obali pobliže pogledate sami. Otkrit ćete da "vražji raj" uvelike premašuje okvire ustaljenih klupskih zabava, jer u sebi spaja i autorsku glazbu kreativnih obalnih DJ-eva i scenografsko i redateljsko dorađen, a i opaljen događaj.

Izvor: www.mtvadria.com

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop