Skip to main content
  • 13.07.2006.

Sve je spremno za Love Parade

Ministry of Sound Germany će slaviti i promovirati isti dan svoju novu kompilaciju 'Clubbers Guide Berlin 06' na slavnom berlinskom Love Parade-u koji se održava ove subote, 15. srpnja. Ovoga ljeta najviše euforije stvarat će electro s primjesama housea i techna a raveri diljem svijeta dolaze na paradu kako bi uživali u glazbi, ljubavi, plesu, miru i toleranciji.

Piše: 

Ulice Berlina će opet biti pretvorene u multikulturalnu masu plesača, žonglera, uličnih performera, clubbera a neki od najpoznatijih svjetskih electro, techno, house i trance izvođača izazvat će veliku pozornost. Ministry Of Sound prezentirat će svoje Dje od kojih izdvajamo Trick & Kubic, Markus Layton, Shaun Baker, Chris Grant, Gawron Paris, Roland Leesker, Niels von Geyer. Ipak, najveću euforiju stvorit će imena kao što su Paul van Dyk, Tomcraft, Tiesto, Axwell, Tom Novy, Dave Seaman, Tom Novy,  Seb Fontaine, Danny Oliveira, Coburn, Sharam Jay, Sonique.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2