Skip to main content

Sveto trojstvo domaće elektronike u DEPO klubu!

Koja je najstabilnija struktura koju možeš zamisliti? Upravo piramidalni kompleks sljubljenih trokuta koji streme prema nebu na čvrstoj bazi podloge.

 
Tri linije koje se grle ne bi li u središtu ostavile prostor za eksponencijalni rast. Tako najdraži zagrebački elektronički lokus ritma DEPO kluba zove ekipu na floor uz novi klupski program Trinity.

 
Kao sveto trojstvo elektroničkog za pultom se spontano manifestiraju Active Line Six, Marijan Babicz i Frenki. Active Line Six je na sceni od samih početaka rađanja elektronike na zagrebačkim ulicama i uz glazbeno-produkcijsku misiju ujedno na repertoaru nosi i onu savršenog tehničkog savladavanja alata s kojima radi. Također je i suputnik tvoje Scene gdje ćeš za što god češkaš tjeme u domeni pulteva i sučelja čuti odgovor da pitaš Krešu, jer krešo je kao naš metaforički zeko -"Krešo zna!" Uz sve ovo rijetko kada naletiš na nekoga tko je već s krhkih 16, dok ostali pokušavaju shvatiti svijet i svoje mjesto u njemu na prvim partyjima, već sasvim jasno znao kamo ide i sa 17 postao najmlađi rezident kultnog doma ritma koje jest Kulušić. Put se prekrižio sa životnim linijama Kikija i Frajmana, u Aquariusu nastaje program "Sabotage" i sve ostalo je povijest.

 
Druga linija je prva brada domaće scene Marijan Babicz. Kao klinca si ga mogao uhvatiti duge kose i jednako dugog jezika za bubnjem death metal banda, no uskoro uzima i dvije ljubavnice D'n'B i Jungle i u godinu dana samoobrazovanja završava kao rezident makarskog beach bara Buba gdje uz techno i house jednako dobro barata i elementima, funka, soula i jazza. Za pultom ste ga mogli pronaći i u mračnim underground podrumima i na festivalskim pozornicama uz ekipu kao što su Oxia, Westbam, Hollen, DJ Jock, Petar Dundov, Mladen Tomić, Basement Freaks, Ancient Astronauts, Carmen Rizzo, Cayetano, no ipak malo koji party se toliko ureže u sjećanje kao kad puštaš za prijatelja kao rođendanska čestitka na raveu pod šatorom na skrivenim puteljcma Biokova.

 
I konačno spojka trojstva je Frenki, dečko iz kvarta koji se zaljubio u Amiga demo-scenu i odrastao uz zvuke B. Lotusa, S. Pointa, Kasperskyja, Giorgia Morodera, Daft Punka i Kraftwerka. Ovog osnivača PF-PS Production studija mogli ste upecati ispred pulta jednako kao i iza, zapletenog u niti organizacije samog ili u dualnom izdanju s kolego pod nomenklaturom  “DJ Navi&Frenki DJ” kasnije “Fanelli&Popov". I što stavlja u mixer? Techno i future minimal uz šake dobrog starog odlschoola.
 
Momci vas čekaju u modusu trijade na podiju DEPO kluba 13. ožujka sat prije ponoći. Šta ti treba? Osim jakih bedara da izdržiš noć plesa,  dobre volje i osmijeha, baš ništa drugo!
 
 
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2