Skip to main content
  • 30.11.2015.

Tech D House i Teo B-day – Gdje su, kada su?

Nema ništa bolje da razvedri ponedjeljak u kojem caruje ledeni vjetar do planiranja na kojem toplom podiju ćeš se naći u narednom vikendu.

 
I onda baš dok odlijepljuješ kapke i pitaš se kamo je nestao prethodni vikend, kako je moguće da sada već odjednom sjediš na krmi novog tjedna s najjačom kavom koju ćeš u njemu popiti, "prvom ponedjeljak ujutro" kavom, stiže olakšanje.

 
Kako je svaka baba koja drži do sebe savjetovala barem jednom divne mlade ljude: "Ne trčiš za tramvajem ni za muškarcima. Imaju jedno zajedničko. Uvijek dođe drugi!" Ova logika primijenjiva je svakako i na vikend eskapade pa tako srkni još malo kave i provjeri što te nadolazećeg čeka u gnijezdu beata u Radničkoj 27.
 
U petak, 4.prosinca. u DEPO klubu kližemo na još jedan Tech D House. Moraš li već birati neki Tech nema razloga da ne bude baš D House. Što nude? Nude samo najbolje i probrano vrhnje s vrha housea, tech-housea i techna u rukama Matyje, Branosa, Marka Bruzza i Jeffa Jarunskog. Počinjemo u 23 sata. Svi s XY na kromosomima upadaju za 20 kn, dok dame do pola 1 ujutro upadaju free.

 
Subotu, 5. prosinca slavimo. Izuzev svake subote, kada jednostavno slavimo njenu vlastitu sjajnost i slobodu, ovoga puta fokalna točka slavljeničke sjajnosti nalazi svoj dom u personi Tea Haroude na Teo B-day Partyju. '82. se čini tako daleko, a opet tako brzo prolete uživaš li u njima. Za pultevima od 17, Teo nema nikakvu namjeru stati i gospodin kakav jest časti ekipu za rođendan stoga upadaš u potpunosti free. Uz slavljenika za pultom čeka i specijalan rođendanski lineup sastavljen od dragih prijatelja i kolega pa naoštri uho za probrane arsenale F.O.R.M. Live, Zokyja, imenjaka mu Tea Zvera, Teycheee i Chovu. Spremi se i dođi, počinjemo oko desetke, a stajemo kada se osjetimo dostojno razdragani slavljem.
 
 
Vidimo se u DEPO klubu!
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2