Skip to main content

Techno doza i underground u IQ sinkronizaciji!

Kaos, neizvjesnost, nasumičnosti i nemogućnost toga da zaviriš u buduće događaje samo tu i tamo pognu glavu i povuku se u sjenu pred nadređenim ispravnostima koje su toliko esencijalno tvoje i nevjerojatne da je mogućnost njihova potencijalnog nedogađanja bila nezamisliva, iako u kozmičkim šansama apsolutno astronomski miniskulna u poklapanju svih niti koje su vodile do konačnog čvora. 

 
Ovo se zove sinkronicitet – tren u kojem se čini da stvari bez truda sjedaju na mjesto i da u svakom trenu, kao da postoji sudbinski scenarij, na scenu stupaju točno ljudi, događaji i informacije koje trebaš kako bi postao najbolja verzija sebe. Čak i ako si si sasvim znanstveno nastrojen, empirijski inkliniran – ovo su događaji koji te natjeraju da samo na tren pomisliš da sve slučajnosti to nisu, već su pažljivo orkestrirane stepenice učenja prema jednom konkretnom cilju. Nemoguće se oteti dojmu da zatražiš li nešto s čistim srcem i dobrom namjerom da se u kozmosu instantnim manifestacijama pokreću vatre koje će te niz put dovesti točno tamo gdje si želio biti, iako u većini slučajeva sasvim drugom linijom događaja od one koju si ti planirao (ako si još dovoljno arogantan da misliš da je kozmos za tvoj plan briga i da se neće valjati po podu od smijeha kad ga čuje).

 
Upravo zato Underground i Techno doza smještaju svoj event na 11.11 i nazivaju ga Synchronicity. Kako apsolutno ne vjeruješ u numerologiju jer si naravno racionalan i osobina vjerovanja u moć brojke da mijenja fizičku realnost bi bila ekvivalentna tome da vjeruješ da će ti savjet Vidovitog Milana da staviš crnu čarapu ispod fikusa i tri puta na jednoj nozi proskakućeš oko kauča riješiti problem s kojim si mu se javio, tako se sada osjećaš malo nelagodno u kognitivnoj disonanci toga da osjećaš simboliku ove brojke koju si vidio nekoliko redaka iznad, iako je ne možeš pretočiti u riječi. 11.11. stoji upravo za ove trenutke kada se osjećaš kao da nisi sam, da si dio vječno plešućeg i mijenjajućeg se kolektiva svega što ima svijest i da tvoje postojanje ima svoj svrhu u velikom planu postojanja. 

 
 
Numerološko udovstrućenje jedanaestica sugerira pozitivan odgovor svemira i vod koji služi kao crvotočina. Vrijeme za poželjeti sve što trebaš i sinkronizirati se s planom koji je najbolji za tebe, pa tako noćas u Slavonskom Brodu u IQ clubu započinje noć pozitive, šansi i ispunjenja želja, noć mogućnosti koje krše sve zakone vjerojatnosti… sjeti se osjećaja kada ti se dogodila ona sveprožimajuća ljubav ni od kuda, kada si nasumično upoznao osobu i osjetio stvari koje si mislio da je nemoguće osjetiti za drugoga, da bi kasnije saznao da bi samo minuta prije ili kasnije ili jedna mala oduka u danu učinila da se nikada ne sretnete… na tu emociju mislimo.
{youtube}SsKd1G0D18M{/youtube}
 
Pa tako, poduprti šakama techna, sinkroniziramo se zajedno na flooru kroz ljubav, glazbu i dobru volju, a za pultom se uz glavnog gosta Zagrepčana Shi Pe-a [Future Scope], u valovima izmjenjuju osiječki Fixsell [Ground Zero, Electronic Soul, Urban Art, Strobolobodobolos,Regeneration] i slavonskobrodski Ertax [Underground] i Danijel Žajdlik  [Underground].
 
Za noć anđeoskog uštimavanja s neobjašnjivim i poniznosti toga koliko malo si zapravo svjestan intrinzične međupovezanosti svega što jest, jedino je prikladno da kao središnji ornament glazbenog postavimo jednog Anđelka. Prezimena Šipuš, bolje ga poznaješ u mraku floora pod aliasom Shi Pe. Rođeni Koprivničanin u elektroničko je zagazio već 2001. antologijskim setovima Umeka, Billyja Nastyja i Davea Clarkea. Jednom probaš undergrond i, nosiš li već klicu u sebi, gotovo je, zauvijek si njegov. Prvi eksperimenti s gramofonom započinju 2005. da bi 2007. donijela i prve svirke, a dvije godine kasnije rađa se serijal partyja "Deep N’ Chic”, specifično orijentiran na podmazivanje plesne mašinerije sjeverozapadne Hrvatske, dok ćeš ga danas zateći u rezidenciji i za komandnom pločom Future Scope serijala evenata.

 
Logično je da na 11.11 započnemo u jednako toliko sati, pa u ovu predponoćnu uru upadaš za 20 kn, da bi iza ponoći bilo 30 novaca. Dečki su već spremni, čeka se još samo tvoja svjesna odluka da dolaziš! Osjećaš li latentnu neobjašnjivo potrebu da bi trebao, utihni na tren i poslušaj je, svemir ti sugerira da se sinkronziraš s (techno) planom i programom koji za tebe ima! Možda će ovo biti noć koja mijenja život i s razlogom si kliknuo baš ovu najavu!
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2