Skip to main content
  • 6.04.2016.

Techno igranka uz Marca Baileya u Boogaloo klubu

Nakon što je prošle godine svojim nastupom oduševio pred prepunim Boogaloo klubom, ovoga puta, točnije u subotu 9. travnja, u Zagreb se vraća otac ‘MB Elektronics’ etikete, kao i poznatog serijala podcasta naziva ‘Elektronic Force’ – Belgijanac Marco Bailey.

Piše: 


Na glavnome techno flooru pridružit će mu se i naš najpoznatiji DJ i producent, koji je najavio skorašnji izlazak petog studijskog albuma – Petar Dundov, predstavnik Lucky Light LTD etikete – Speedy iz Srbije te domaćini Shi Pe i Sthekerson.
{youtube}u5g2XMz7YWk{/youtube}

Kao glavni gost drugog, ne manje važnog floora, ovoga puta iz susjedne BiH dolazi novo nadolazeće ime svjetske elektroničke scene – Rub A Dub, što potvrđuju brojna izdanja za NoExcuse, 100% Pure, Area Remote, Deeperfect etikete, a koja podržavaju imena kao što su Marco Carola, Joseph Capriati, Robert Dietz i mnogi drugi. Njemu će se na manjem flooru pridružiti i zanimljiva domaća postava Mary, Matya, Ervin Mandari i Denis T.
{youtube}oP7cJrrsjLw{/youtube}

Ulaznice po pretprodajnoj  cijeni od 80kn dostupne su u sustavu Entrio kao i na svim Entrio prodajnim mjestima, dok ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70kn možete kupiti na lokacijama kao što su Caffe de Toss (Savska 80 – Zg), Caffe bar Bizarre (Importanne centar – Zg) te Caffe bar Allegro (Pavlinska 5 – Vž).

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2