Skip to main content
  • 2.12.2016.

Techno je na selu aka Poco Loco Bday Party!

Za ljubav ti je već jasno gdje je i ne okopavaš li kupus u štiklama uz prisustvo kamera možeš zaboraviti na ljubav na gradskom asfaltu.

 
No nešto drugačija od one romantične potrage za svojom drugom polovicom negdje tamo u bašči je ljubav koju Adoo i Poco Loco osjećaju prema svom plesnom stadu. Ova ljubav ide svima koji su povezani kroz glazbu na podiju, koji su ih podržavali od početaka i koji vole kroz ples, slobodu i prihvaćanje. 
 
Iza aliasa Adoo krije se Admir Hasanbegović a kolega i baš najbolji frend mu je ujedno i pult suputnik gospodin Loco, kojem na osobnoj piše Andrej Bega. Pa tako Admir i Andrej kao AA baterija furaju u sebi dovoljno energije za cjelonoćne pogone i već godinu dana nastupaju zajedno kao svježi i ujedno najuvjerljivije najtraženije techno udvostručenje koje se teleportira podijima diljem Hrvatske. Dobre se vijesti brzo šire i to po nekoliko puta jer ljudi jednostavno žele još i cukaju i ekipu sa sobom na reprize. Poliznu li prst i prolistaju planere, mjesta nema tri mjeseca unaprijed.

 
No ponekad rodno tlo postaje premaleno i granice propusne, ekipa na naplatnima maše već u dobrom poznanstvu jer Adoo i Poco Loco ujedno služe i kao misionari hrvatskog techna na Europskom tlu i uskoro ih očekuju i gostovanja u klubovima Portugala, Njemačke, Slovenije i Italije.
 
No kako Dorothy, njeno psetance i šljašteće se crvene cipelice već znaju – nigdje nije tako lijepo kao kod kuće, pa se u zadnjih 7, 8 mjeseci redovno odvijaju i "Techno je na Selu" partyji u Modrušanima, malom mjestu pored Žminja. Misija je sasvim jednostavna kakve bi one i trebale biti da zadobiju momentum – ujediniti Istru technom u samom njenom srcu. Kroz klijetke i pretklijetke beat će protjerati i dragi kolege DJ-i koje nebi propustili dobar Bday party da im Gandalf na put stane bradom i štapom. I tako u jednom malom mjestu s velikom dušom i otvorenim ljudima svaki "Ljubav je na Selu" party okupi tristotinjak posjetitelja. Momci žele da bude pristupačno svima pa karta orbitira oko 30 novaca.

 
A ti se fino sutra,3.prosinca, spremiš, pocukneš još nekoliko željnih plesnih bakanalija za rukav i skokneš oko desetke u Merikane bar a momci će se potruditi da ti se ovaj road trip isplati deranjem do 6 ujutro. Lineupaški lanac čine:
 
 
► ADOO
 
► LEMON 
 
► BEBETTO 
 
► KREKMAN
 
► LIFE4FUNK
 
► IGORRITZA
 
► POCO LOCO
 
► BEATRISS
 
 
Čak ni Danijela i njen bob ne bi mogli ovdje pronaći najslabiju kariku. Baci se na event, uljepšaj slavljeniku dan udaranjem "Going-a" i enjoy!
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2