Skip to main content

The Garden Festival 2009

Intimna atmosfera koju proizvodi Garden Festival u ljetovalištu Petrčane pored Zadra nastavlja svoje održavanje i u ovoj godini. Već je potvrđeno da će se odvijati prva dva vikenda mjeseca srpnja serijom partija na otvorenom prostoru, u klubu Barbarella`s, na brodu (vjerojatno Argonaut op.a.), te na plažama. To će biti i službeni početak sezone mini-festivala koji će se tijekom ljeta održati na ovim lokacijama.

Piše: 

Posljednjih godina stvorena je odlična slika o samom događaju, publici, te posebice Hrvatskoj kao zemlji dobrih partya i zabave. Organizator dobro kotira među DJ-ima, live-actovima, promotorima i publikom što je dobar znak i daje im snagu za dalje", govori jedan od osnivača ovog projekta, Nick Colgan. 2008.g. su započeli seriju eksperimentalnih vikend mini-festivala tijekom ljetnih mjeseci i shvatili da Zadar ima ogromni potencijal da se takva događanja pretvore u standard.

Tako će prva dva srpanjska vikenda ugostiti veliki broj umjetnka glazbeno orjentiranih ka deep house, disco, funk glazbi, balearskom houseu, dub-u, hip-hop-u i jazz-u. Stižu i brand-ovi poput secretsundazea, Innervisionsa, Mulletovera, a od DJa Gilles Peterson, Jonty Scrufff, Ame, Dixon, Ashley Beadle, Todd Terje, Henrik Schwarz.

{snippet 1}

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop