Skip to main content
  • 12.03.2006.

Time Warp Festival 13

Time Warp Festival došao je do svog 13. izdanja. Kao i svake godine domaćin je grad Mannheim u Njemačkoj a ovogodišnji TW će se održati 7. travnja. Festivalski floor je podijeljen na tri razine; blue, red i green room gdje će zajedno nastupati DJ-i i live actovi.

Piše: 

Osim svirki DJa TWF će ponuditi i susrete glazbenika i producenata, glazbene radionice, poslovni kamp te prezentaciju glazbenih medija. Već tradicionalna Time Warp CD kompilacija izaći će u prodaju na prvi dan festivala 7. travnja. Evo i line-up-a:

Mathew Jonson, Lexy & K-Paul, Sven Väth, Richie Hawtin, Chris Liebing, Ben Sims, David Guetta, Ricardo Villalobos, Tiefschwarz, Turntablerocker, Timo Maas, DJ Murphy, The Disco Boys, Moguai, Loco Dice, Luciano, Magda, Kid Alex, James Holden, André Galluzzi, Karotte, Sven Wittekind, Natus, Amok, Frank Kvitta, Lucca, René Vaitl, Seebase, Nick Curly, Ray Okpara, Nekes, Federico Molinari, Johnny D, Lovarro & Styles, Dennis Kae.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2