Skip to main content
  • 9.02.2016.

Tomcraft na flooru Tabooa!

Kada se buraz Grgur Ninski lavovski na koncilima borio za staroslavenski jezik i legitimitet glagoljice nije ni sumnjao da će dvanaestak stoljeća kasnije u ulici njegova imena stanovati jedan klub.

 
Ime mu je Taboo i jednako glasno on se bori za tvoje pravo da plešeš i voliš u mraku podija.
 
Ljubav se tako manifestira ovoga petka, 12. veljače, gdje na otvaranje nove sezone, s friškim programom i svježim entuzijazmom u menagement jedrima plove dalje isključivo pod elektroničkom zastavom i grade novu reputaciju "The Mjesta" za najbolje aftere za sve kojima odlazak kući nije opcija uvjetovana izlaskom naše osobne zvijezde. 

 
 
U ponoć tako za pult staju Bonjasky ( After Affairs / Sarajevo / BiH ), Lik Jay (  Sarajevo / BiH ) i naš vlastiti Full Ferry. Novo poglavlje u životnoj knjizi Taboo cluba upisat će na svoje stranice gostovanja golemih lokalnih, regionalnih i globalnih imena, a ove noći upadaš free do 1 potvrdiš li dolazak na event, a nakon toga ubacuješ tridesetku.
 
Subota, 13. veljače, pak nastupa s jednim od najpoznatjih imena koje si ikada čuo da odzvanjaju hramovima zvuka. Tijekom dana jedan običan Thomas, gospodin Brückner zalaskom sunca za horizont usvaja alias Tomcraft. Jedan od iskusnih lisaca stare garde gazi u treće desetljeće za pultom, a globalni val poslao je 2002. kada je hit Loneliness ušao u top desetku diljem svijeta i na prvo mjesto UK ljestvice i sve to za 10 dana. 
{youtube}3QV8cOmsTdI{/youtube}
 
Kada u početke upisuješ Love Parade i gažu pred 1.3 milijuna ljudi nije teško zamisliti da te put dalje vodi u Singapore, Tokyo, Los Angeles, Sao Paulo, Rio, Cape Town, San Francisco… Uvijek autentičan iskočio je iz mase nesklon povinuti se trenutnim glazbenim hirovima.  U Zagreb stiže s novim singlom "Driver" koji poput zavijanja moćnog motora započinje polako umiljatim predenjem plemenite mačke sve dok ne nakupi zamah i gorivo u rezervoaru ne eksplodira floorom.

 
Upade kupuješ nacrtaš li se pred ulazom, i to za 40 novaca u pretprodaji ili na sam dane eventa da 1 ujutro, a nakon toga dodaješ još desetku. Želiš li si totalno i neku VIP rezervaciju za kompletnu komociju okreni 0919020718. 

 
Pa tko zna kamo noć vodi i s kime ćeš se sve sudariti u melasi tjelesa dok Tomcraft dere svoje! Idi pa vidi! Ni jedne subote više nikada nećeš biti tako mlad kao ove! Ali ozbiljno, baš nikada!
TABOO CLUB ZAGREB
Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop