Skip to main content

Transformacija kroz domino efekt plesa u Splitu!

Znaš one fore da isti čovjek nikada ne može ući u istu rijeku. I rijeka i čovjek su u konstantnom stanju tranzita od onoga što su bili spram onoga što će tek biti.

 
Promjene, tranzicije, transmutacije, modifikacije, evolucije i involucije, uplitanja, ispreplitanja, trganja i nova sastavljanja gradivih elemenata u nešto bolje jedina su konstanta postojanja. Ne budi ohol nađeš li se na tren na mjestu sreće jer će proći, ne budi razderan nađeš li se na mjestu tuge, jer će ona učiniti jednako i povući se. I baš kao ova dva polariteta, ekstremna vrha teze i antiteze, njihova likovna reprezentacija sjeda u oko u nebojama crne i bijele dihotomije upletene u igru djetinjstva i manijakalnu opsesiju neobjašnjivog zadovoljstva lančane reakcije kaskadnog rušenja – domino kockice. 
 
Daleko od inicijale ideje stvarne igre, uniformitet kockica mnogo više potiče rušilački nagon kada vidiš liniju poslaganih pravokutnika koji samo čekaju tvoj prst da pokrene lanac događaja ostavljajući te s onim osjećajem zadovoljstva s padom posljednje kockice koji osjetiš kada grom prodere nebo ili kada se nešto razbije. U ovome trenu sačuvano je nešto čisto i potpuno, zaključno i mirno u finaliziranom događaju jasne progresije uzroka i posljedice.

 
Kaže ekipa koja je na planetu duže od tebe da je ključ života umjerenost u svemu, no sreća tvoja da si još mlad i da još uvijek uživaš u ekstazi ekstrema, pa koje biraš, najcrnje crno ili najsnježnije bijelo, nevažno je. Bitno je da je jako i pogurano do apsoluta onoga što može biti, sivilo života u bilo kojoj nijansi između dvije granice nije dovoljno, njegovo veće ili manje zasićenje ne zadovoljava. Pa za sve vas nemirne ekstremizmu plesa nastrojene ove subote započinje domino efekt dobrih vibracija na podijima majstora kamuflaže, splitskog Kameleona. Uz šake glazbe iz dubina Deepholic ekipe, kao rezidenata hvarskog Carpe Diema i meštara najboljeg što house ima ponuditi, ujedno postaješ i dio svegrleće nagradnjače. Dakle odeš u ormar, gurneš glavu unutra, očajavaš malo jer ti je sve poznato i dosadno, pobacaš sve van na hrpu, malo plačeš i naposljetku nađeš najbolji black & white outfit koji možeš pronaći. Najbolji crno bijeli modni krik će vrišteći biti nagrađen bocom pića za plesni team za neki od narednih partija sveobuhvatne Transformacije
 
 
Pa dođeš u subotu, 18. veljače, oko 23, ubaciš 30 novaca, uspraviš se i popraviš opravicu, izdereš se "Halo!" ekipi na 099 2662 100 i rezerviraš stol i besplatno se potaksiraš na 099 2662 111 i voila. Technicolor možda jest promijenio 7. umjetnost, ali crno bijelo nosi svoje neminovni šarm diktature značenja nad banalnom hipnozom višebojnog. Dođi i pleši u nesputanoj iskrenosti krajnosti!
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2