Skip to main content
  • alt
  • 15.08.2014.

Treći Gems u Popovači

Treću godinu zaredom mladi Popovače organiziraju Gems, audiovizualni party elektronske glazbe za lakši povratak s obale.

 
Poučeni iskustvom prošlogodišnje organizacije ove godine očekuje se još spektakularniji party te se sprema show uz nastupe poznatih DJ-eva : Mary, Arsen Pavešić, Jan Becele, Herya, Wet Dog i Bronski koji će vas u popodnevnim satima zabavljati reggaeom, dub i deep houseom  dok je večernji dio rezerviran za house, tech house i techno.
 
 Cijeli festival je inspiriran “Alisom u zemlji čudesa” , a mjesto održavanja je travnata površina u centru grada osvijetljena vizualizacijama, obogaćena kreativnim programom i cirkuskim performansom uz vrhunski razglas i kvalitetne DJ-eve koji prenose vibru plesne glazbe i jamče odličnu zabavu. Glazbeno-vizualni program traje od popodneva do jutarnjih sati, dok će cijena karte za jednodnevnu bajku iznositi 15, odnosno 20 kuna. Gems se održava u subotu, 23. kolovoza u Popovači. 
 
ıllı KREATIVNI PROGRAM  ıllı
►Cirkuska udruga Razbibriga, Samobor • hula hoop performance
►Kreativna udruga mladih Klik od prve, Popovača • art workshop
 
ıllı VISUALS ıllı
► Eh Iveta • visual projection
 
ıllı CHILL FLOOR ıllı
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2