Skip to main content
  • 25.10.2016.

Tri svjećice i 4 partyja u 4 dana slavlja za G2 ekipu!

 Bio je to 1. 11, 2013. kada su iznova zaškripale šarke G2 kluba. Grad je vapio za ozbiljnijim underground klubom.

Prvih nekoliko mjeseci predstavljali su onaj pomak kada se stvari raspliću u pozadini, ali ti s krme broda još ne vidiš momentum vala koji kreće ispod površine sve dok se ne prelomi ne probije opnu. 
 
Prekretnicu nove G2 pustolovine označio je nakon nekoliko mjeseci nastup domaćeg nam, na zagrebačkim ulicama i floorovima uzgojenog i nešpricanog, Fabiana Jakopetza koji je napunio klub, da bi uskoro isto učinio i Varelin after. Sasvim spontano rođena je nova era u kojoj G2 za Zagrepčane postaje sinoniman s afterom. Tri su godine prošle i u plesnoj kartici je upisano spektakularnih preko 300 evenata koji G2 ugrađuju u osovinu vrtnje kolovrata noćnog života koji prede niti napretka. 

 
Prva godina odlučila je probiti jednu granicu 18-osatnim partyjem, druga je donijela otključavanje novog levela festivalom od 8 evenata koji su šibali jedan za drugim, a treća obljetnica donosi još jedan počasni maratonski krug s pokerom partyja jednako toliko dana za redom na novom lokacijskom domnu G2 ekipe, tvornici Paromlin.
 
Pa kvartet za deranje tetiva i džonova započinjemo jednim Jockerom, ruletom divljeg i nesputanog u WildCard-u 28. listopada, kada nam iz susjedne BIH preko granice za malo strogih techno hodočašća ponad floora navraća Worda, uz podršku Kreme, Morphisa i Nino G-a.

 
Dan nakon, 29. listopada, padaš i ti od umora nakon što se rasplešeš, rastaviš i iznova sastaviš na podiju uz brazilskog majstora Rod B-ja s trenutnom adresom u vrućem Miamiju, koji je ove godine zajedno s Coxom i ekipom stao na Resistance stage Ultre Brazil.

 
Nedjelja, 30. listopadasjeda kao strogi čvrsti techno iz domaćih ruku Tea Zveri, Eggyja i Lupusa, uz podizanje žive s dva mlada DJ-a koji po prvi puta vrte u klubu. Momci, Jaro i Gala, upadaju u sklopu akcije osvježenje pod zastavama "Friška krv".
 
 
I konačno posljednji dan listopada i prvo jutro studenoga dok ostali divljaju na Halloweenu i skrivaju lica pod maskama igrajući se jeze neizgovorenih paranoja, mi plešemo pod WildCard sestricom, Abyss u jednom vs. izdanju "Abyss vs Hellwin". Furamo te duboko dolje u bezdan u slobodnom padu blažih dubljih i melodičnih taktova gdje plesno krdo predvode Nino Galovac, Goran Huberger i Kali.

 
Dodi, pleši, slavi, voli! Vidimo se u Paromlinu!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2