Skip to main content
  • Trip to Zion
  • 22.02.2012.

Trip to Zion slavi sedam godina

Nakon sedam godina stvaranja i lutanja po zagrebačkim klubovima, Trip to Zion kolektiv se vraća u kolijevku, u klub Močvaru.

Naslovna foto

Trip to Zion

U subotu 3. ožujka njihovo slavlje će obilježiti gostovanje legendarnih francuskih dubbera Tsunami Wazahari. Za njihov nastup će vas zagrijati uzdanice hrvatske reggae/dub scene Riddim ‘n’ Culture i Homegrown Sound. Ovu klubsku večer će začiniti i ekipa iz DUBstep KlubaLo Peaks iz Bamwise-a i suosnivač Trip to Zion kolektiva Jan Becele, te Rea Tas i Sapleo.

{youtube}DmKpsy36EpY{/youtube}

Francuski dub sastav Tsunami Wazahari aktivni su ovom obliku od 2002. kada im se pridružio basist Rico da Halvarez. Njihov karakterističan zvuk obojen je toplim dub rootsom s elektroničkim trikovima njihove sirene napravljene u kućnoj izradi. Nastupali su po cijelom svijetu od Meksika, Bruxellesa, Parisa i dijelili pozornicu s mnogim etabliranim izvođačima kao što su Vibronics koje ste imali prilike nedavno gledati u Zagrebu, potom Uzinadub, Gorillaz, Andy C, Benga, Rusko, High Tone, Webcam HI FI … U Zagrebu vas očekuje trostruka Tsunami Wazahari poslastica: Fresh Poulp Souk System (Poulp Selekta), Tsunami Wazahari Live show (dub live show) i Molusk dj Set (dubstep dj set).

Ulaznice iznose 30kn do ponoći, 40kn nakon. Trip to Zion poručuje: “Ne zaboravite, tulum vrijedan pamćenja vas očekuje u subotu 3. ožujka!!”

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2