Skip to main content
  • alt
  • 18.08.2015.

Tvorac hita “Last Night A DJ Saved My Life” u Dubrovniku

Što dobiješ kada spojiš Trainspotting i Bollywood? Seamusa Hajia, jedno u potpunosti neobično ime koje prikladno priča priču u čovjeku koji se iza njega krije.

 
Seamus je imenom duboko ukorijenjen u irsko naslijede, dok Haji upućuje na indijski kontinent. Ovi utjecaji prekrižili su se u klincu koji je s 16 započeo vrtjeti u južnom Londonu zaplićući se na njegovim ulicama u mješavinu ranog housea, soula i hip-hopa.
 
Jedan od kreativnijih i tehnički nadarenijih Dj-a današnjice s vremenom je postao stalan gost pulteva MOS-a, Codea, Bed-a i Pache, nakon kojih je uslijedila i četverogodišnja rezidencija u ibiškom odjeljku Pache koja mu je stvorila vojsku obožavatelja.

alt
 
Kao DJ, producent, remikser i majstor na Pioneeru CDJ1000 bio je upleten i u rad mnogih nezavisnih trgovina ploča kao i glazbeno novinarstvo za časopise poput Blues & Soul, Echoes i Touch and Muzik. Oboružan znanjem i nesalomljivim entuzijazmom stvara vlastiti label Big Love i njegovu soul sestricu Soul Love.
 
Nitko ne može reći da Seamus nije podizao valove već prije no ipak 2004.preradom klupskog hita “Last Night A DJ Saved My Life” iz 80-ih ucementirao je svoje prijestolje electro housea. Traka je iznova izronila kao remake 2007. kada se uvrstila na Top 15 UK National Chart što je bio poprilično velik uspjeh za remix. Sheamus stvara i dalje punom parom, eksperimentira, miksa i raste a mi ćemo ga mati prilike u svoja zvučna sjećanja pustiti 22. kolovoza.
{youtube}Xwc7ymDKlhg{/youtube}
 
U gradu s starom jezgrom i tisuće i tisuće priča utkanih u kamene blokove, Banje beach klub piše svoje nove glazbene ljetne priče. Stoga završe li ti stopala kojim slučajem ove subote u blizini Dubrovnika u potrazi za malo katarze na podiju znaš kamo krenuti! Tko zna, možda ti Hadji baš tu noć spasi život!
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2