Skip to main content
  • 6.03.2017.

Valentino Kanzyani za Splićane!

Nova epizoda Cruise-anja te napaljuje s horizonta subote 11. ožujka nigdje drugdje no na mutabilnom flooru Kameleona.

 
Kamelonski kruzeri svim onime što pravi strukturiranu buku od 23 do svitanja u 6 ujutro posuđuju kostur ritmu uz Valentina Kanzyanija i tradicionalne Cruisere za komandnom pločom, Mariana Mateljana i Madezha.

 
Tik preko granice sa susjednom nam Slovenijom u rodni list slovenskog techna upisan je Valentino Kanzyani. Ne prihvaća ograničenja i margine, a protiv žanrovskog purizma bori se svaki puta novim izdanjem. Pa od techno iskona do house gurmanskih izleta, od velikih pozornica do underground podruma, sve je to Valentino.  Aktivan od sredine 90-ih, pojavio se ujedno i kao jedan od prvih rezidenata i posvojeni sin velike Ambasade Gavioli koji je kroz desetljeća odgajao generacije na podiju. 2005. pokreće uspješan, odnedavna iznova aktivan, Jesus Loved You label. Ne znamo zašto je glagol u prošlosti i što je učinjeno da vas više ne voli, no nije ni važno jer se ljubav nalazi bilo gdje gdje je glazba.

 
Jedan od pogonskih kotačića Cruisea već znaš, to je na ulicama Splita uzgojeni Mariano Mateljan čija izdanja sjedaju na labela kao što su u.dig, Infuse, Cocoon, Gilesku, Vinyl Club, Sol Asylum… Redovno ga loviš po binama Sonusa, u Fuse-a u Londonu, te Club Der Visionaere-a u Berlinu, a Kameleon je praktički drugi dom. Kolega mu Mateo Jeličić aka Madezh, također kao splitski sin dolazi kao supotporanj u Cruiseanju na opni housea i techna za puni krug plutanja glazbenih plovila, a ti si zaokruži priču uhođenjem službenog eventa niže i dokrstari u subotu na noć katarze i ljubavi. Enjoy!

 
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk