Skip to main content
  • nicolas

Veliki Francuz za prvo izdanje novog šibenskog klupskog programa!

Bila je to sredina 19. st. kada su po prvi puta baritoni, i tenori zapjevali u jednoj pariškoj operi pod električnom rasvjetom. Nije potrajalo dugo prije no što je Šibenik postao prvi hrvatski grad koji je dobio izmjeničnu struju da bi osvijetlio ulice, daleko prije Zagreba.

Naslovna foto

nicolas
 
Isti elektroni koji su jurili u žicama kako bi osvijetlili progresivne šibenske pločnike, u subotu, 19. studenog, se premještaju u sasvim druge glasne svrhe, nebi li u The Godfather night clubu postali pokretači novog šibenskog klupskog programa, Our Music. Jer glazba je tvoja, moja i svačija, slijepa na podijele i stratifikacije. Naša je.
 
Nova ušna poslastica za Šibenčane i Šibenčanke stiže pod francuskom zastavom i s nama je Dj i producent Nicolas Masseyeff. S francuskom kapom, francuskim izričajem i francuskim kruhom pod rukom Nicolas siže kao suradnik Stephana Bodzina, globalno poznatog producenta i vlasnika izdavačke kuće Herzblut, na kojoj je i gospodin Masseyeff ostavio traga svojim produkcijama. Muze dolaze s različitim žigovima u putovnicama pa se jednako inspiriran nalazi svime od minimala, preko jazza i Chicago housea do Detroit techna

 
Glazbena istraživanja započinje još prije Y2K panike 1998., a veliki proboj stiže desetljeće kasnije kada ga trud i vještina sonorih slagalica spaja u suradnje s Oxiom kako bi započeo remixati za Stephena Bodzina i Marca Romboya. S golemom diskografijom na plećima i 20 godina iskustva u prstima sada sve što zna, može i voli raspakirava u Šibeniku, dok domaći potpornji noći za pultom stižu u liku i djelu Nicehella i Marka Baljkasa.
 
Ti se pak dragi naš smještaš na najpoželjniju lokaciju podija od 21 do ponoći za 40 novaca, da bi nakon dodao još dvadesetku, a plešemo sve do 6 ujutro. Pa nek ti niske starosjedilačkih uličnih svjetiljki osvijetle put do lokacije.
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop