Skip to main content
  • tramride100
  • 27.12.2012.

Veliki rođendan TramRide emisije u Sarajevu

TramRide je emisija o EDM-u koja se emitira svaka 2 tjedna na valovima BH Radio 1 u sklopu Omladinskog programa.

Piše: 


Emisija je postala regionalno poznata kroz moderan format koji donosi najnovije trackove, intervjue sa poznatim regionalnim, svjetskim i domaćim producentima, te je među prvima uvela pristup promocije bh. produkcije kroz desetominutne blokove intervjua. Emisija je konstantno u eteru od 2008.g. te 11. siječnja iduće godine slavi svoje 100. izdanje.

Regionalnu podršku emisiji iskazali su Klubska Scena (HR) i Urban Bug (SRB).

Koncept eventa je sačinjen prema svjetskim trendovima živog vođenja emisije/partya sa brojnim gostima iz domaće scene koji će kroz spontane intervjue kao posjetitelji dodatno uveličati ovaj događaj. Prijenos emisije počinje u posljepodnevnim satima, direktno iz Kriteriona, sa laganom opuštajućom glazbom i spontanim okupljanjem sudionika sarajevske i bh. scene, koja će kulminirati glavnim dijelom događaja – party u sali kina Kriterion.

Na partyu sviraju, urednik i osnivač emisije Ajnspric, a za pultom će mu se pridružiti sarajevske snage Wedran i Focho. Uz besplatan ulaz zabave zasigurno neće nedostajati a mi ovom prigodom čestitamo TramRideu na upornosti te im želimo dug vijek jer radijske emisije su oduvijek bile "motor" elektronske glazbe.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk