Skip to main content

Veliko finale burn Residency mix off partya

Na ovogodišnjem mix off party-u svoje će snage odmjeriti finalisti burn Residency natjecanja: Tom Bug, DJ Jock, Elektro Pionir, Claus Cottini i System Divine.

Piše: 


Svirkom pred publikom i službenim žirijem, odabranih pet boriti će se za titulu najboljega i prestižnu ljetnu rezidenciju na Ibizi, rame uz rame sa vodećim svjetskim DJ imenima. Hrvatski burn Residency natječaj došao je do velikog finala koje će se održati u zagrebačkom Katranu, 17. svibnja s početkom u 22 sata.

burn Residency žiri će, predvođen prošlogodišnjom pobjednicom Miss Soulfly a.k.a. Marinom Karamarko, imati najteži zadatak do sada. Temeljem polusatne svirke svakog od finalista u, publikom ispunjenom, Katranu žiri će prepoznati i odabrati hrvatskog kandidata za globalno burn Residency finale na Ibizi. Uzavreloj atmosferi burn Residency mix off-a, svojom će zaraznom svirkom doprinjeti prošlogodišnja pobjednica Miss Soulfly koja je u protekloj godini DJ vještine oštrila u gradovima kao što su New York, London, Manchester.
{youtube}wOteXh8Z2yQ{/youtube}

Podsjetimo, pobjednik hrvatskog burn Residency natjecanja, će zajedno s pobjednicima iz ostalih zemalja svijeta, početkom lipnja otputovati na Ibizu. Tamo će, aktivnim sudjelovanjem na dvotjednom bootcampu pod mentorstvom Carl Coxa i Pete Tonga, dobiti priliku života za osvajanje ljetne rezidencije u jednom od 5 najboljih klubova na svijetu kao i prestižnog ugovora vrijednog 100.000 EUR.
{youtube}3BB_mTALXKw{/youtube}

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a moći će se kupiti na ulazu u Katran. Svakog posjetitelja po dolasku očekuje piće dobrodošlice – besplatni burn Original, dok će prvih 300 posjetitelja uz burn Original dobiti i besplatnu Finlandia votku.

disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop