Skip to main content
  • 10 godina Klubske Scene
  • 15.04.2011.

Vikend u znaku imena Marko

Izdanje Chew the Fat! programa u Sirupu ove subote ugošćuje čak četiri osobe koje se zovu Marko s naglaskom na gosta iz Britanije i residenta Ministry Of Sounda Marca del Horna.

Naslovna foto

10 godina Klubske Scene

Tim povodom svi koji se zovu Marko ulaze u Sirup besplatno, a da djevojke ne bi bile zakinute one koje nose ime Bernarda također imaju besplatan upad. U Boogaloo-u također gostuje Marko i to Nastić uz podršku domaćih snaga Tea Haroude, Ivice Petaka, Matije Marinića, Ogija, Iveea, Zokya, Simeona i Tibora koji će nastupiti na tri floora u sklopu programa Rave'n'Roll.

I u Masters sutra stiže jedan Marc samo bez "o", inače stručnjak u kombiniranju housa i techna u svojim setovima Marc Schneider iz Berlina uz kojeg će nastupiti i njegovi sugrađani Uta i Denise te Enco Kern. Freemasonsi su ponovno cijeli vikend u Hrvatskoj, večeras u zagrebačkoj Piranhi, a sutra jedan dio Freemasonsa točnije Russell Small nastupa u primoštenskoj Aurori. Dalmacija se izlaskom proljetnih zraka sunca budi pa osim Aurore i Opium u Vodicama otvara vrata gostovanjem jednog od najboljih protugalskih dj-a, Goncala M. u sklopu Omega Drive obljetnice. Stoga ako se ovaj vikend želite prisjetiti prošlog ljeta ili već početi zagrijavanje za nadolazeće, ponuda je tu i pravac Dalmacija.

Večeras osim Freemasonsa u Zagrebu možete odabrati i Sirup u kojem na četvrtom Reformu ove godine možete poslušati mladog glazbenika detroitskih korijena s prebivalištem u Berlinu, Shauna Reevesa te provjerene domaćine Luku K. i Nicolea.

Što god Vaš izbor bio, želimo Vam odličan provod!

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2