Skip to main content
  • alt
  • 7.07.2015.

Vrući vikend na Banjama

Kameni zidovi staroga grada izgrađeni od golemih blokova, kameni puti već ulašteni nebrojenim znatiželjnim stopalima, kakofonija potpetica i svih svjetskih jezika… Sve je ovo Dubrovnik.

 
No ono što zanima tebe kao plesača extraordinaire nisu turističke drangulije koje se prodaju na svakom ćošku, ni razglednice, ni suveniri već ono što se događa u Banje Beach klubu kao najrasplesanijoj dubrovačkoj bazi.
 
U petak, 10. srpnja, odvija se otvaranje 66. Dubrovačkih ljetnih igara gdje će uz finu klopu i spektakularni vatromet s plaže Banje zvučnu pozadinu 66. po redu igrarija uljepšati naš DJ Haris i Zac na live saksofonu.

alt

 
U subotu, 11. srpnja vrijeme je za jedan neumoran House Session s Amerikancem za pultom. S Classica i Get Physicala nam stiže Brett Johnson. Gospodin Johnson jednako će zadovoljiti elektroničke intelektualce i one koji samo žele istresti sve na podiju u blicevima trzanja, stroba, gužve i urlika.

alt

 
Hodajući na žici razapetoj između ranog housea i disca i turntabelizma i techna zvuk mu je evoluirao u groovy house ispresjecan techno nitima koja rezultira neobično toplom emocijom sintetičkog. S preko 100 traka i remixeva za velike labele danas ga možemo uhvatiti na Visionquestu, Classic Music Companyju, Get Physical labelu i Cynosure Recordingsu.
 
Dođi i pleši na Banjama! Dubrovnik zove sve glasnije i glasnije u dugo toplo ljeto!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk