Skip to main content
  • alt

Wintersplash #8 i još jedna subota u Sirupu

Sirup i dalje jaše najbolji glazbeni val u svom koncentriranom nerazrijeđenom obliku i nastavlja pričati divne glazbene priče.

 
Dakle što je Wintersplash? Više manje isto kao i Seasplash samo u zimskoj varijanti i prva epizoda odvija se baš ovoga petka 30. siječnja kada floor Sirupa ugošćuje francuski live dub act Brain Damage (Jarring Effects)
 
Hiperaktivni od 1999., Brain Damage su stekli glas enfant terriblea svjetske dub scene, održavanjem veze između studijskih radova i eksplozivnih live izvedbi. Prvih 12 godina nastupaju kao duet i ne prestaju zapanjivati svojim nastupima, što je rezultiralo s čak 5 izdanja na Hammerbass i Jarring Effects etiketama.

alt

 
Popeli su se na francuskoj dub sceni kvalitetnim suradnjama s umjetnicima poput Zion Train, Alpha & Omega, Vibronics, Mohammed El Amraoui, Vuneny i Black Sifichi.
 
Od 2011. Martin Nathan oštećenja izaziva sam nakon što je basist napustio duo. Posljednjim albumom What You Gonna Do? (Jarring Effects) zaokrenuo je kazaljke nazad prema korijenima specifične kombinacije britansko-jamajčanskog duba.
 
Potporu će pružiti domaće snage: Wrx (Digitron), Dr. Obi (Bamwise), Mefa (Slavonija Vibes Syndicate), MMMeniga (Seasplash) i u petak Sirup pleše od 23 do 06 dok ne svane. Za upad ubacuješ pedesetku.

alt

 
U subotu pak glazbene dirigente večeri jednostavno i nepretenciozno nazvane Subota u Sirupu predvode A+ poznat i kao Antonio koji je ujedno i vlasnik i voditelj vodičkog Opiuma. Iako je započeo kao DJ okačio je džokeiranje o klin zbog drugih poslovnih obveza, pa slavimo ujedno i jedan mini comeback. 
 
S njime će pult podijeliti i Jakov Kolbas, jedan od boljih afterhouraša, i After Neven, dašak svježeg zraka mlađarije čije vrijeme tek stiže. Tako da vikend zove. Javi se! Nemoj da ode na govornu poštu.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web