Skip to main content
  • atmosfera
  • 30.05.2013.

Zabava za svetog Kvirina

Udruga Demo Bendova Grada Krka ove godine po drugi put  organizira smotru alternativne elektroničke glazbe na plaži Porporela u Krku pod nazivom KVIR’N’BASS – KVIR-IN-DA-HOUSE.

Naslovna foto

atmosfera
 
Riječ je o drugom izdanju mini – festivala u sklopu proslave dana Sv. Kvirina, 31. svibnja 2013. godine, u prethodnom dogovoru sa Centrom za kulturu Grada Krka, a u svrhu sveobuhvatnosti više događaja koji će se tog vikenda održati povodom dana zaštitnika grada Krka. Cilj događaja je da se na dnevnoj bazi okupi većinom mlađa generacija grada Krka kao i svi oni kojima je takav žanr blizak. 
 
Početak same manifestacije je predviđen za kasne popodnevne sate na krčkoj plaži Porporeli s nastavkom i završetkom  u cocktail baru “Volsonis, u sklopu tamošnje tradicionalne edicije “ELEKTRONIKA” gdje se predstavljaju uglavnom krčki DJ-evi. 
Izvođači na ovogodišnjem izdanju KVIR’N’BASS-a  su DJ-ica Ana Antonova  te momci iz zagrebačkog Ekstrakta Ganik, Mimi, Labud i Novell. Upad na zabavu je besplatan.
 
 

 

 

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk