Skip to main content
  • alt
  • 17.09.2015.

Zagreb dobiva novi “Cadenza” klub

U Savskoj 141 jednom si planirao vikende oko partyja u One4One klubu. Lokacija ostaje ista, ali pojačavamo decibele i uloge. Dobrodošli u Cadenza bar&club!

 
Tako te ove subote, 19. rujna, očekuje grandiozna divota otvorenja, rezanje trake na novoj i poboljšanoj etapi. Uvijek napraviš najbolje što možeš s onime što imaš gdje jesi, a kad možeš bolje napraviš bolje.
 
Stoga je i One4One evoluirao u u klub u kojem ćeš svakoga dana moći uživati u lounge i deep house glazbi, dok se vikendom do zore deru džonovi na rezdencijalnim programima hrvatskih DJ-a i producenata. Kako revolucije i zahtjevaju, upadamo s novim vizualnim identitetom i dajemo svoj doprinos razvoju zagrebače scene. Ekipa iza projekta tako kaže:

alt

 
„Klub ćemo preurediti i napraviti neke preinake kako bi stvorili ugodniji ambijent, te kako bi DJ-i imali bolje uvjete za rad. Zidovi će biti ručno oslikani, za što je zadužen Tattoo Ritual Ink studio, te ćemo time dobiti vizualni identitet kluba koji će se ljudima zasigurno svidjeti. Scena se već unazad nekoliko godina povlači u manje klubove, te mislimo kako možemo stvoriti idealan prostor za manje klupske evente“– izjavio je voditelj kluba.

alt

 
Ove subote tako novu i zanimljivu etapu otvara nitko drugi do zagrebačke Dj i producentske njuške Toma Buga, čija vještina je i ugrabila pobjedu na ovogodišnjem burn Residencyju i povela stopala posljedično i na bijeli pijesak Ibize ,gdje je sve što zna imao prilike sasuti pred uši Carla Coxa, Jousefa i Phillipa Strauba, a putovanje će uskoro biti dostupno na Youtubeu na burnResidency webisodes. Sve dobre stvari trebaju malo predigre i zagrijavanja i za to je ovog svetog party dana zadužen poznati zagrebački Mark Bruzz.
 
Cadenzza vam tako šalje prekrasan otvoreni poziv:
 
“Ovom prilikom pozivamo sve partijanere željne dobre glazbe da podrže našu viziju te da svojim odazivom pokažu da Zagreb uistinu živi punim plućima.”
 
Plemenit cilj, nema što!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2