Skip to main content
  • alt
  • 30.01.2015.

Zagrebački mainstream teče i dalje

Oh da, da. Još jednom veselo cupkate i poletno dovršavate svoje dnevene zadatke jer nas je iznova posjetio apsolutno najdraži gost svakoga s pravim partijanerskim beatom u grudima.

 
Svakako, teško da ćete naći nekoga kome se lice ne ozari na spomen petka navečer i vikenda, ali za partijanere oni nose poseban čar, obećanja sjećanja, novih iskustava, upoznavanja u mraku podija i upala mišića ako vikend prođe kako spada.
 
Stoga, za vas željne malo komercijalnije plovidbe elektonikom donosimo brzinski trk kroz EDM naličje zagrebačkih klubova. U Hangar Clubu vas od 22 sata čekaju The Beatshakersi. Višestruko platinasto nagrađivani beograđani Ivan Gojković i Nenad Kosovac zavrtit će vas u mainstream house do sitnih jutarnjih sati.

alt

 
Enter The Club večeras, sat prije ponoćnih ćukova, otvara svoja vrata s Bronxwonom, mladim DJ-em koji je vrtio za ekipu na jahtama i podigao na noge 35 000 na Maksimiru, i sadašnjim stalnim rezidentom svih nadolazećih petaka u Enteru Lucom Montecchijem.
  
U subotu vas pak, kao još jedan rezident Entera uz stabilne rezidencije u Galleryju i Khali, nakon 15 godina karijere i preko 140 klubova u kojima je vrtio, čeka još jedan rezident Enter The Cluba, Joe2Shine i gost Adriano Fuerte koji je iz hip-hopa prebjegao u EDM i lansirao karijeru osvajanjem 3.mjesta na Burn Residencyju.

alt

 
U Grooveu večeras DJ Duix za vas zajedno gnječi 80e, 90e, one friškije sa dvojkom ispred i najnovine hitove od jedanaestice nadalje na Responsible Partyju, dok vas u subotu čeka Miami Apsolute party uz Superfinea koji će otopiti zvučnike.
 
Tuškanački Hollywood Vanity club te pak zove da si izvadiš rekete i naoružaš se lopticama za PBZ Zagreb Indors Opening party gdje će poene iza pulta, uz pop, R’n’B, Funky i house, skupljati DJ Emilio Dalabello.

alt

 
U Lemonu je vrijeme da skineš kiselu facu na Lemon Bash Friday na kojem ćeš najbolje od R’n’B-ja i housea slušati pod vodstvom DJ Gradea i DJ FRX-a aka Chris Twista, dok je subota vrijeme za Feed me music gdje ista ekipa mixa sve što dođe pod ruku.
 
Khala bar noćas od desetke sprema glazbenu fuziju bubnjeva, eketričnih gitara i housea uz Drums & Guitar show with SOUND DEFORMER & House music with DJ JOHNNY I, a Pepermint te čeka na Fresh Funk Friday partyju s DJ-om Don Tomom u kojem dobivas 2 za 1 Heineken do 1 ujutro, a u subotu je vrijeme da Diskobol uz DJ-a Stanka Bondžu, a History 31. sječnja pleše na Chaggica Mash Upu s DJ Frankyjem sat prije ponoći.

alt
 
Subota u Green Goldu biti će obojena u boje noći na City Beatz partyju uz DJ Daisy na čijoj mikseti će se od deset sati boriti House i R’n’B dok će vas u klubu Drinx, u petak na glazbeno putovanje pofurati DJ Saša Šoštarić, dok u subotu slijedi nova vruća Gradska predigra uz karizmatičnog DJ-a DaDooja.
 
Pa stoga dragi naši ako bi rado malo iz undergrounda van smjernice su ovdje. Nas ne zanima na što točno vam se pleše ovoga vikenda dok god vas čini sretnima. Stay cool i budite dobri (relativno)!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk