Skip to main content
  • flume
  • 17.02.2017.

Flume izdaje novi EP nakon osvojene Grammy nagrade!

2016. godinu možemo nazvati Flume godina ili future bass godina.

Piše: 

Naslovna foto

flume


Flume s albumom "Skin" je bio pravi "game-changer", prepun neočekivanih suradnji i razbijanje monotonog zvuka EDM scene, koji slušamo zadnjih godina. Novi EP "Skin Companion EP II" jučer nam je predstavio suradnjom s rap legendom Pusha T, kojeg smo imali priliku poslušati na Fresh Island festivalu 2015. godine.

Suradnja Australskog talenta i rapera je u stilu obojice artista, Pusha T je u dobro poznatom mračnom flowu kojem ga poznajem iz nekih prijašnjih suradnji s Yogijem, Skrillex i reperom Logicom, a Flume ponovno pokazuje interesantne ideje i perspektivu u kreiranju glazbe. Mračno, spooky, jeb*eno!
{youtube}khX_VLa3POw{/youtube}

Nadamo se da Flume ove godine neće zaobići našu regiju i da će svojim live nastupom uljepšati ljeto. Ostatak EP-a ne želim spoilati, zavalite se na kauč i uživajte u Flumeu.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop