Skip to main content

Marin Voya s Fierce Mild EP-jem za Beatality Rec.

Mladog gospodina Jakića već znaš, no šanse su da ćeš se Domagoju negdje u mraku derati "Yo, Yakka!" i da će te on pitati što je i što se dereš.

 
Tip koji je već ostvario suradnje s ekipom kao što su Barbara Tucker, DJ PP, Gary Caos, Phil Fuldner, Adrian Hour te visoko kvalitetnim globalnim labelima poput Sony Music Enthertaiment, Pacha Recordings, King Street Sounds, Deeperfect i Casa Rossa, ujedno je i vlasnik baš svog vlastitog na bestijalnost beata i onoga što on u tebi potiče orijentiranog, Beatality Recordsa, koji od početka kao cilj ima promociju mladih i neafirmiranih producenata Hrvatske, regije i globalne kugle. Specifično naklonjen domaćima ove godine, Yakka poziva sve da slobodno pošalju svoje najbolje demo materijale na beatality@gmail.com, a za kraj 2017. u planu i programu je i kompilacija najboljih singlova i nekoliko žanrovski razdijeljenih kompilacija iz dosadašnje lepeze izdanja uz pokoju novu traku s nadolazećih.

 
Iako si mu se na početku derao, najbolje se stvari dogode kada zatvoriš usta i otvoriš uši, jer ništa novo nećeš naučiti dok pričaš, a tišina je sjajna podloga da čuješ nove stvari. Baš jedna takva dolazi u formi svježeg EP-ja s Beatalityja gdje se Marin Voya u debitantskom modusu pojavljuje s prvim ostvarenjem Fierce Mild EP izdanom 12. veljače.

Oksimoroni su ovdje kako bi u jedno uklopili nesparivu, a ipak ugodnu sljubljenost disparatnoga, pa tako ono intenzivno može naći način supostojanja s onim ljubazno blagim. Sva privlačnost uvijek jest i uvijek će proizlaziti iz dihotomije prirode proturječnosti. Marin kao onaj uštiman u disco house i funky zagrebački je DJ i producent uhu najpoznatiji po serijalu partyja Tease & Touch i na 57. Beatality izdanje dolazi s četiri originalna mixa – gravitaciji prkosećim veselim house beatom u The Flight, fantazmagorijskim prizvukom neobičnog u Unicorns on Boulevard, čistoćom Acustic Piano trake i lounge jazzy laganicom odbrojavanja loših odluka znatiželje 7th Life of a Cat.

 
Po svoj proturječni prvi Voyin EP skoči na Beatport ovdje i odaberi koja ti odgovara na BPM skali od 120 do 126 ili ih sve pridruži audioteci jer ne vole biti usamljene. Sretan ti istraživanja subotnjeg popodneva i nemoj zaboraviti cuknuti frenda za rukav ima li nešto za Yakku. Budućnosti su uvijek odrazi akcija u sadašnjosti.
 
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2